Till sidans huvudinnehåll

Lärare i NO till Santosskolan åk 7-9

Arbetsbeskrivning

Santosskolan ligger på Campus Lindholmen. Skolan inrymmer drygt 480 elever i klasserna 7-9 och ca 60 personal. Från hösten 2021 ingår vi i skolområde Hisingen 8, tillsammans med Herrgårdsskolan F-6.

Vi söker nu en lärare i NO på 80% till åk 7-9 som vill vara en del av vårt härliga gäng under vårterminen 2024, med eventuell möjlighet till förlängning. Ditt uppdrag som lärare hos oss är att med varierad och anpassad undervisning ge den ledning och stimulans som individ och grupp behöver i lärandet. Samtidigt som elevens personliga utveckling, utifrån deras egna förutsättningar, tas hänsyn till.

Vi vill även gärna att du uppmuntrar till nya perspektiv och utmanar normen genom dialog och ett stort engagemang. Du kommer också ha en viktig roll som mentor tillsammans med dina kollegor. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen i dina ämnen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i NO för årskurs 7-9.

Du är en engagerad lärare med god samarbetsförmåga, du har ett positivt förhållningssätt och förmågan att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavarna och kollegor. Du möter varje elev utifrån individuella förutsättningar och behov.

Du har ett strukturerat arbetssätt, är insatt i skolans styrdokument och har en förmåga att arbeta med skolans tre verksamhetsområden; kunskap och lärande, undervisningen kvalitet samt trygghet och delaktighet. Vidare är du duktig på att inspirera och motivera barnen till att själva upptäcka och lära. Vi söker dig som tillsammans med kollegor kan skapa en god lärmiljö för våra elever.


Välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.

Övrig information

Arbetet kring rekrytering kommer påbörjas omgående.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Om Grundskoleförvaltningen

I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, anpassad grundskola, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2023-12-04
Referensnummer
HC165010

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Tillträde
Tillträde i januari 2024, tidsbegränsad till 2024-06-14.

Kontaktpersoner

Mikaela Mennerdahl
Biträdande rektor
Telefon: 031-3667771
E-post: mikaela.mennerdahl@grundskola.goteborg.se

Fackliga företrädare

Riley Wennerberg
Sveriges Lärare
Telefon: 031-7015526
E-post: riley.wennerberg@grundskola.goteborg.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}