Till sidans huvudinnehåll

Miljöarbetare till VÅ, kväll, Bönekulla

Arbetsbeskrivning

Som miljöarbetare på Renova har du ett varierande och fritt arbete. Jobbet innebär insamling och tömning av avfall och återvinningsmaterial med frontlastare inom Göteborg med omnejd.
Du planerar din körning med hänsyn till tid, miljö och ekonomi samt bästa möjliga service för våra kunder. Du har kontinuerlig kommunikation med gruppledare och trafikledning. I arbetet ingår också daglig tillsyn och vård av fordonet.
Tjänsten är på kvällstid, måndag till fredag 13:30-21:30.

Kvalifikationer

Du som söker behöver ha gymnasieutbildning eller grundläggande yrkeskunskaper inom miljöarbetaryrket som sopbilschaufför. Du har C-körkort och godkänd YKB samt talar och förstår svenska på en självständig nivå. Du är en van lastbilschaufför med god lokalkännedom i Göteborgsområdet, samt har vana av enklare administration, t.ex. rapportering via fordonsdator.

Du är Renovas ansikte utåt och kommer dagligen möta kunder och medborgare i ditt arbete. Därför är det viktigt att du är positiv och utåtriktad samt sätter kunden i fokus. Du är ansvarstagande och visar engagemang i ditt arbete, samt arbetar gärna tillsammans med kollegor för att utföra uppgifter och nå mål. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel samt lösningsorienterad i ditt sätt att agera. Du är van vid och kan hantera stressiga situationer.

Övrig information

På Renova får du vara med och bidra till ett hållbart samhälle!
Vi arbetar för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande, och som anställd får du ta del av våra förmåner inom träning och hälsa, exempelvis friskvårdsbidrag, massage, cykelleasing, ATK-tid, rabatter på träningsanläggningar, gruppträning med instruktör på din arbetsplats samt ett välutrustat gym.
Övriga förmåner innefattar karriärcoachning, trivselaktiviteter m.m.
Vi tillämpar obligatoriskt alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under anställningen.
Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.
Renova har upphandlade avtal via Göteborgs Stad. Vi undanber vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om Renova AB

Välkommen till Renova - en arbetsplats där du kan vara dig själv! Hos oss finns över 50 olika yrken, alla gör miljönytta varje dag. Som Västsveriges ledande aktör inom avfallshantering och återvinning strävar vi efter att skapa en renare och grönare framtid. Gör skillnad med oss på Renova.
Läs mer på https://www.renova.se

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-02-23
Referensnummer
C177393

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Annika Gabrielsson
E-post: annika.gabrielsson@renova.se

Fackliga företrädare

Kim Jörgensen
Transport
Telefon: 031-61 85 93
Morgan Forsmark
Vision
Mobil: 0790-742861

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}