Till sidans huvudinnehåll

Ambulerande sjuksköterska till nystartad verksamhet i Göteborgs Stad

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som vill ha ett omväxlande arbete och vara en del i vår nystartade verksamhet! Vi utökar vår organisation inom hälso- och sjukvård och satsar på utveckling, kompetens och kvalitet. Målet är att vi ska vara en stabil och kompetent arbetsgrupp med god arbetsmiljö i fokus. En del i detta arbete är att stärka vår grundbemanning genom att starta upp en intern ambulerande sjuksköterskeorganisation. Vi har tre ambulerande team som utgår från Hisingen, Centrum eller Sydväst. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i stadsområde Centrum eller Sydväst.

Som ambulerande sjuksköterska får du ett varierande arbete. Du får testa många olika verksamhetsområden och patientgrupper. Du kommer att arbeta på schema, där du ersätter kollegor eller stöttar i den verksamhet som för tillfället har störst behov. Det kan röra sig om längre placeringar men också kortare såsom enstaka dagar. Hur placeringen blir är beroende på hur verksamhetens behov ser ut just då. Du kan komma att arbeta mot:
- Hemsjukvård mot ordinärt boende
- Vård- och omsorgsboende med inriktning somatik och demens
- Korttidsboende
- BmSS (boende med särskild service)
- Växelvård
- Hospice

Arbetet är ansvarsfyllt och du är en viktig person för våra patienter och deras anhöriga. Dina insatser gör skillnad i människors liv vilket ger möjlighet till att känna stor meningsfullhet i det arbete du uträttar. Du kommer att arbeta självständigt men samtidigt finns det ett väl fungerande samarbete och närhet till kollegor inom ditt område och andra yrkesprofessioner för rådgivning och utbyte av kompetens. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Du arbetar på schema där majoriteten av dina arbetspass utförs dagtid men med ca 2-4 kvällar i månaden samt tjänstgöring var fjärde helg. Vi tar hänsyn till medarbetarnas önskemål vid schemaläggning.

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bra förmåner. Vi vill att du ska ha en god arbetsmiljö med balans mellan jobb och fritid. Om du mår bra på jobbet, gör du också ett bättre jobb och ytterst blir det bättre bemötande och service för de vi är till för. Som ny hos oss och för att du ska känna dig trygg i rollen erbjuder vid dig en god introduktion.

"Det bästa med mitt jobb är att det är omväxlande och jag känner mig alltid väl bemött vart jag än kommer." - Daniel, ambulerande sjuksköterska Göteborgs Stad

Kvalifikationer

Vi söker både grundutbildade sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor med inriktning mot vård av äldre, distrikt och psykiatri. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom sjuksköterskeyrket men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad. För tjänsten krävs att du har B-körkort.

Arbetet kräver att du självständigt kan överblicka, prioritera och utföra dina arbetsuppgifter. Du har förmågan att arbeta tillsammans med andra och skapar goda relationer. Vi söker dig som är öppen och tillmötesgående i ditt förhållande gentemot andra genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information samt ser möjligheter i förändringar. Vidare har du förmåga att lyssna på och skapa dig en förståelse för de människor du möter i din yrkesroll i syfte att förstå deras behov. Vi värdesätter att du kommer med nya idéer och perspektiv i arbetsrelaterade frågor för att förbättra verksamheten.

Låter detta som ett arbete för dig? Varmt välkommen med din ansökan! I denna rekrytering ansöker du utan personligt brev. När du söker kommer du få svara på frågor relevanta för tjänsten. Dina svar blir en viktig del av vårt urvalsarbete.

Övrig information

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

Före erbjudande om anställning ber vi dig uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister tillsammans med giltig identitetshandling. Beställt utdrag ska vara oöppnat. Du ska själv begära ett utdrag från polisens belastningsregister vilket du kan göra via följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen

Vi är en ledande aktör inom hälsa vård och omsorg med höga ambitioner som erbjuder många möjligheter till utveckling. Vi söker dig som tillsammans med 10 000 kollegor vill vara med och göra det möjligt – i både handling och bemötande.  

Vi är i en framtidsbransch och därför är det viktigt att visa vad vi står för och vad du kan få uppleva om du blir en del av oss. Det kommer bli en spännande resa mot världens bästa stad för ett långt och värdigt liv. Vi är Göteborg. Välkommen ombord! 

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2023-12-18
Referensnummer
C165128

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
6
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Mia Saarni
Enhetschef
Telefon: 031-3667148
Mobil: 0736667685
E-post: mia.saarni@aldrevardomsorg.goteborg.se

Fackliga företrädare

Anne Häggendal
Vårdförbundet Sydväst
Telefon: 031-366 48 00
E-post: anne.haggendal@aldrevardomsorg.goteborg.se
Anna Ridderstad
Vårdförbundet Centrum
Mobil: 073-665 63 08
E-post: anna.ridderstad@aldrevardomsorg.goteborg.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}