Till sidans huvudinnehåll

Lokalvårdare till område Sydväst

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi lokalvårdare till område Sydväst. Vårt arbete gör skillnad och vi söker dig som vill vara med på vår resa. Vi erbjuder dig ett roligt arbete med trevliga arbetskollegor. Du kommer vara en del av det fantastiska gänget som arbetar med lokalvård i grundskolorna i sydvästra Göteborg.

Som lokalvårdare är dina arbetsuppgifter att utföra daglig städning i skolans lokaler. Du arbetar utifrån fastställda metoder och instruktioner för att säkerställa kvalitén och bidrar till välstädade och trivsamma lokaler. Vi arbetar utifrån att elever och personal på skolorna ska må bra. Vi vill därför att du tänker utifrån ett ergonomiskt och miljömedvetet perspektiv. Vi följer givna hygienregler och förser dig med arbetskläder för ett proffsigt intryck gentemot kund.

Det är viktigt att du har god servicekänsla och trivs med ansvaret att vara en god vuxen förebild på skolan. Bra kommunikation och samarbete med såväl elever som kollegor inom lokalvården och andra roller på skolan är en förutsättning för att du ska trivas. Tillsammans hittar vi det bästa upplägget för att elever ska få en så god lärandemiljö som möjligt!

Vi jobbar tillsammans även i det större perspektivet och hjälper varandra vid behov. Så det kan även förekomma arbete på andra skolor. Arbetet utförs dagtid enligt schema efter skolans behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har SRY-utbildning alternativt annan yrkesutbildning inom lokalvård som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har flera års erfarenhet av lokalvård och har erfarenhet av storstädning och golvvård.

Som person är du serviceinriktad och har ett bra kundbemötande. För dig är det självklart att vara ett ansikte utåt för verksamheten och att sätta kunden i fokus!

Du behöver vara noggrann i ditt arbete och ta ansvar för att arbetet blir utfört enligt schema. Tjänsten kräver även att du är flexibel och anpassningsbar. Du tycker om ett varierande arbete och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter efter ändrade förutsättningar. Vi ser även att du har mycket god förmåga att kunna arbeta tillsammans med kollegor.

Eftersom en del av arbetet som lokalvårdare innebär att ha kontakt med våra kunder samt att kunna arbeta efter en arbetsbeskrivning krävs att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska språket i tal och skrift.

Du har grundläggande IT-kunskaper för hantering av personalsystem och e-post.

Eftersom du är vårt ansikte utåt är det viktigt för verksamheten och en självklarhet för dig att vara en god ambassadör för enheten.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringsperioden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Om Grundskoleförvaltningen

I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, anpassad grundskola, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-07-29
Referensnummer
ISSVC199213

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
8
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde augusti eller enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Ann-Sofie Olin
Enhetschef
Telefon: 031-367 39 22
E-post: ann-sofie.olin@grundskola.goteborg.se
Maria Olausson
Enhetschef
Telefon: 031-365 78 76
E-post: maria.olausson@grundskola.goteborg.se

Fackliga företrädare

Kommunal
Telefon: 010–4429495
E-post: goteborg.vast@kommunal.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}