Till sidans huvudinnehåll

Trafikreglerare till avdelningen, Anläggning och Infrastruktur.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa en bättre trafikmiljö i Göteborg? Lockas du av ett omväxlande och självständigt arbete där du snabbt ser konkreta resultat? Nu söker vi Trafikreglerare till oss på Stadsmiljöförvaltningen.

Du kommer att utreda och ta fram förslag på förändringar/förbättringar för framkomligheten, den sammanlagda tillgängligheten och trafiksäkerheten i den befintliga staden utifrån stadens strategiska inriktning och identifierade brister och behov. I uppdraget ingår det även att utreda och ta fram underlag för nya samt förändrade lokala trafikföreskrifter i enlighet med gällande lagstiftning samt stadens direktiv och anvisningar. Du samverkar inom kontoret och externt samt med konsulter och driver utvecklingsarbete inom området. Arbetet innebär även att kunna läsa och förstå kartunderlag och ritningar (VU-planer) samt genomföra utredning i samband med förändrade regler och förutsättningar inom trafikområdet. Du behöver även hålla dig á jour med förändringar i lagstiftning och aktuella domar.

Teamet består av 21 kunniga och engagerade arbetskamrater där många av oss arbetat länge inom området trafik.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Du ska ha erfarenhet som Trafikingenjör, Trafikplanerare, Trafikreglerare eller motsvarande.

För att trivas med arbetet är det viktigt att du kan agera på egen hand, är beslutsam och kan stå fast vid fattade beslut. Du behöver samtidigt ha förmågan att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Din kommunikativa förmåga gör att du har lätt för att delge information och idéer på ett tydligt sätt och kan anpassa din kommunikation både efter målgrupp och situation. Ditt strukturerade och målinriktade arbetssätt gör att du alltid använder tiden effektivt och ser till att arbetet slutförs och följs upp.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Vi erbjuder en arbetsplats i en förvaltning där utveckling står i fokus, både internt hos oss och även i flertalet av de uppdrag vi bedriver i staden. Våra medarbetare har breda och varierande kompetenser. Vi erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid (undantag på vissa avdelningar), friskvårdsbidrag och cykelförmåner. Ett hållbart arbetsliv är viktigt för oss där du ska kunna kombinera ett spännande och givande arbetsliv med ditt privatliv. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.
Ansökningarna hanterar vi löpande och kan komma att bjuda in till intervjuer innan sista ansökningsdag.
Vill du veta mer om oss? Följ vår företagssida på LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/stadsmiljo-goteborgs-stad/

Om Stadsmiljöförvaltningen

Stadsmiljöförvaltningen har ett helhetsansvar för stadens offentliga rum och samlade framkomlighet. Vi arbetar för att skapa tillgängliga, attraktiva och levande stadsmiljöer och naturområden. Förvaltningen äger och förvaltar spårvagnsnätet i Göteborg. På förvaltningen arbetar cirka 900 personer.

Stadsmiljöförvaltningen är en del av de stadsutvecklingsförvaltningar som finns i Göteborgs Stad. Gemensamt arbetar vi med att skapa förutsättningar för en fungerande infrastruktur, bostäder och lokaler med kvalitet, en inbjudande offentlig miljö och verkar för att staden blir hållbar ur alla perspektiv.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-04-21
Referensnummer
C186046

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Efter överenskommelse.

Kontaktpersoner

Carina Abrahamsson
Enhetschef trafikreglering
Telefon: 031-368 25 97

Fackliga företrädare

Maria Cavdar
Vision
Telefon: +46 31 368 26 36
E-post: maria.cavdar@stadsmiljo.goteborg.se
Monica Boring
Saco
Telefon: 031-368 26 86

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}