Till sidans huvudinnehåll

Legitimerad fysioterapeut till sydvästra Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en ny kollega till funktionsstödsteamet Sydväst, är det du?

Vi utgår från stora, fina lokaler i Järnbrott och delar arbetsplats med övriga verksamheter inom hemsjukvården i vårt stadsområde. Funktionsstödsteamet består av drygt 10 sjuksköterskor, 6 arbetsterapeuter och 3 fysioterapeuter och tillsammans ansvarar vi för att erbjuda en god hälso- och sjukvård till personer som bor på boenden med särskild service (BmSS) eller är deltagare på daglig verksamhet. Vi har drygt 30 boenden och 14 dagliga verksamheter inom vårt ansvarsområde.

Som fysioterapeut/sjukgymnast utför du bedömningar, behandlingar och utvärderingar, både självständigt och i team. Tillsammans med patienten arbetar du utefter patientens personcentrerade mål med insatser som syftar till att ge största möjliga självständighet för den enskilde. I arbetet ingår också att handleda omvårdnadspersonal och delegera rehabiliteringsinsatser, samt att förskriva och prova ut medicintekniska hjälpmedel. Tät samverkan med det egna teamet samt personal och enhetschefer på boenden och inom daglig verksamhet är en förutsättning för goda resultat i rehabiliteringsarbetet.

Du kommer även att medverka i utvecklingsarbete och bidra till att verksamhetens resurser används på bästa sätt. I rollen ingår också att hålla sig uppdaterad inom aktuell forskning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du har erfarenhet av rehabiliteringsarbete. Det är meriterande om du har B-körkort samt körvana för att snabbt ta dig mellan patienter.

För att passa i rollen ser vi att du är en person som visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du har en öppen och positiv attityd då du har patientens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Du kan balansera olika krav och behåller lugnet i svåra situationer.

Vidare kan du agera på egen hand utifrån vad situationen kräver utan att behöva stöd av andra. Du har förmåga att ta självständiga beslut inom ramen för ditt uppdrag. Du är också strukturerad i ditt arbete på så sätt att du använder tiden effektivt och arbetar systematiskt, organiserat och metodiskt. Du ser till att arbetet slutförs och följer upp resultatet.

I denna rekrytering ansöker du utan personligt brev. När du söker kommer du få svara på frågor relevanta för tjänsten. Dina svar blir en viktig del av vårt urvalsarbete.

Välkommen att söka!

Övrig information

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

Före erbjudande om anställning ber vi dig uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister tillsammans med giltig identitetshandling. Beställt utdrag ska vara oöppnat. Du ska själv begära ett utdrag från polisens belastningsregister vilket du kan göra via följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen

Vi är en ledande aktör inom hälsa vård och omsorg med höga ambitioner som erbjuder många möjligheter till utveckling. Vi söker dig som tillsammans med 10 000 kollegor vill vara med och göra det möjligt – i både handling och bemötande.  

Vi är i en framtidsbransch och därför är det viktigt att visa vad vi står för och vad du kan få uppleva om du blir en del av oss. Det kommer bli en spännande resa mot världens bästa stad för ett långt och värdigt liv. Vi är Göteborg. Välkommen ombord! 

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2023-12-11
Referensnummer
C165215

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Monika Jarman
Enhetschef
Telefon: +46707743040
Mobil: 0707743040
E-post: monika.jarman@aldrevardomsorg.goteborg.se

Fackliga företrädare

Peter Carlmark
SACO-rådet/Fysioterapeuterna
E-post: peter.carlmark@aldrevardomsorg.goteborg.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}