Till sidans huvudinnehåll

Undersköterska till hemtjänsten Lövgärdet Gårdsten

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och utveckla hemtjänsten Lövgärdet Gårdsten? Vi söker dig som vill vara med och göra det möjligt för individerna du möter att få ett värdigt liv och få känna välbefinnande. Vi har nyligen flyttat till nyrenoverade lokaler och sitter på en gemensam hemtjänstcentral i Angered Centrum.

För oss är det viktigt med teamarbete och det är något vi just nu sätter ramarna för tillsammans med hemsjukvården.
Vi har alltid omsorgstagaren i centrum och tycker det därför är viktigt att omsorgstagaren är delaktig i utformandet av sina insatser.

Som undersköterska arbetar du nära människor och är ett stöd i varje individs vardag. Du utför vård- och omsorgsarbete hos personer i deras egen bostad. Du motiverar och stimulerar de äldre utifrån deras individuella förutsättningar, behov och önskemål. Insatserna beviljas utifrån bistånd och kan variera med allt från personlig omsorg till serviceinsatser. Målet är att göra det möjligt för den enskilde att kunna bo kvar i sitt hem så länge de själva önskar.

Vi arbetar efter socialtjänstlagen och den nationella värdegrunden med fokus på individens behov i centrum. Arbetet innebär att ge social omsorg och omvårdnad utifrån ett hälsofrämjande förhållningssätt vilket bland annat innebär att ta tillvara individens resurser och se till det friska hos varje omsorgstagare.

I arbetsuppgifterna ingår att vara kontaktperson och du ska, tillsammans med den enskilde, planera, genomföra, uppdatera och dokumentera arbetet. Det ingår även att utföra hälso- och sjukvårdande och rehabiliterande insatser på ordination från sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut.
All social dokumentation sker digitalt. Du som tidigare inte ha använt dig av de system som används inom Göteborgs stad får utbildning i dessa.

De vi möter har behov av stöd både dag, kväll och helg. Din arbetstid är därför schemalagd. Inom Göteborgs Stad erbjuder vi rätt till en heltidstjänst.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och i skrift är ett krav såväl som grundläggande IT-kunskaper. Vi lägger stor vikt vid lämplig personlighet.

I tjänsten förflyttar vi oss oftast med bil, därför är B-körkort och körvana är ett krav. Kan du cykla så är det ett plus.

Du behöver vara en noggrann person som genom god planering kvalitetssäkrar dina insatser. Det krävs goda insikter i ditt eget bemötande och förståelse för den värdegrund som äldreomsorgen står för. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd och har omsorgstagarens behov som utgångspunkt för ditt agerande.

Det är viktigt att du tar ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med omsorgstagarnas bästa i fokus. Du tar dina uppgifter på allvar, är mån om att slutföra det du påbörjat och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt. Då vi arbetar med människor kan saker och ting förändras med kort varsel. Därför behöver du kunna anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information.

I denna rekrytering ansöker du utan personligt brev. När du söker kommer du få svara på frågor relevanta för tjänsten. Dina svar blir en viktig del av vårt urvalsarbete.

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Innan erbjudande om anställning behöver du visa upp ett oöppnat utdrag från belastningsregister och en giltig ID-handling. Du beställer utdraget själv från polisens här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Om Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen

Vi är en ledande aktör inom hälsa vård och omsorg med höga ambitioner som erbjuder många möjligheter till utveckling. Vi söker dig som tillsammans med 10 000 kollegor vill vara med och göra det möjligt – i både handling och bemötande.  

Vi är i en framtidsbransch och därför är det viktigt att visa vad vi står för och vad du kan få uppleva om du blir en del av oss. Det kommer bli en spännande resa mot världens bästa stad för ett långt och värdigt liv. Vi är Göteborg. Välkommen ombord! 

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2023-12-04
Referensnummer
C165176

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
2
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Abdulahi Yasin
Enhetschef hemtjänsten Lövgärdet/Gårdsten
Telefon: 031-365 20 48
E-post: abdulahi.yasin@aldrevardomsorg.goteborg.se

Fackliga företrädare

Kommunal
Telefon: 010-442 94 95
E-post: goteborg.vast@kommunal.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}