Till sidans huvudinnehåll

Helg- och lovjobb

Varje år får tusentals ungdomar sitt första jobb hos oss i Göteborgs Stad. Du kan söka helgjobb, sommarjobb, påsklovsjobb och höstlovsjobb.

Sommarjobb för dig i gymnasiet

Ansökningen för sommarjobb i Göteborgs Stad är stängd för i år. Har du sökt sommarjobb kommer du under våren få information om du får ett jobb eller inte. Erbjudanden börjar skickas ut under slutet av mars.

Sommarjobb för dig i årskurs 9

Ansökningen för sommarjobb i Göteborgs Stad är stängd för i år. Har du sökt sommarjobb kommer du under våren få information om du får ett jobb eller inte. Erbjudanden börjar skickas ut under slutet av mars.

Kultursommarjobb för dig mellan 16 och 20 år

Som kultursommarjobbare ger du invånare och turister underhållning på stadens torg och gator. Du kan jobba som allt från akrobat, DJ eller trombonist till scenograf, marknadsförare eller filmare.

Påsklovsjobb

Nu är det snart dags för dig som går i gymnasiet att söka påsklovsjobb i Göteborgs Stad. Du får möjlighet att tjäna egna pengar, få in en fot på arbetsmarknaden och testa på något helt nytt. Ansökan är öppen 1-10 mars.

Höstlovsjobb

Ansökningen för höstlovsjobb i Göteborgs Stad är stängd för i år. Har du sökt höstlovsjobb kommer du, under september, få information om du får ett jobb eller inte. Du får besked om du erbjuds ett jobb eller inte till den e-postadress du angivit i ansökan.

Helgjobb

Vill du sätta guldkant på en persons tillvaro samtidigt som du får lön? Då är Ung omsorg något för dig. Hyresgäster på vård- och omsorgsboenden får bonusbesök och du får en chans till ett första extrajobb.

Vi har lovjobbat i Göteborgs Stad

Här möter du några av de högstadie- och gymnasielever som lovjobbat hos oss.

För arbetsplatser som vill ta emot lovjobbare

Du som tar hand om lovjobbare gör en viktig social insats och får dessutom hjälp på jobbet. På köpet kommer nya perspektiv och känslan av att ha hjälpt någon att ta ett viktigt steg i livet. Att ta emot en lovjobbare är ofta ett litet steg för er, men ett gigantiskt kliv för Albin, Vera, Hassan och alla de andra tusentals ungdomar som varje år lovjobbar i Göteborgs Stad.

Relaterat

Blommor

Sommarvikariat

Vill du ha ett omväxlande jobb där du arbetar för människor som behöver dig? Varje sommar anställer vi över 3 000 semestervikarier i Göteborgs Stad.

Två kvinnor i en soffa och texten nxtgengbg

För dig som är ung och arbetslös

NxtGenGbg stöttar dig som är ung och arbetslös mot egen sysselsättning.

${loading}