Till sidans huvudinnehåll
Tre personer från BoPlats Göteborg pratar med en besökande

Bonytt - mässa för nya bostäder


På bostadsmässan Bonytt kan du som är bostadsintressent hitta det mesta av det som planeras och byggs i och kring Göteborg just nu.

Vad?

Ta gärna del av det samlade mässmaterialet där Boplats presenterar bostadsbolagens projekt, vilka kommer säljas eller hyras ut i den kommande nyproduktionen. Ett 30-tal bolag presenterar här färdigställd och kommande nyproduktion av bostäder vad gäller äganderätt, bostadsrätt och hyresrätt i Göteborg samt i kringliggande regioner.

Hur?

Ta del av pågående och kommande projekt via länk nedan.

För mer information om bostäderna och för att anmäla intresse, klicka på bostadsbolagets länk som ligger med för varje enskilt objekt.

Hitta pågående byggprojekt

När?

Den digitala bomässan kan du alltid ta del av här

Vem?

Bonytt anordnas av Boplats Göteborg AB i samarbete med de deltagande bostadsproducenterna. Alla aktiviteter finansieras av deltagarna och all information om bostäderna kommer från bostadsföretagen själva. Du hittar mer information och kontaktuppgifter på deras webbplatser.

För närvarande är följande bolag med och presenterar sin nyproduktion:

Alebyggen, Balder, Botrygg, Gårdstensbostäder, Bostadsbolaget, Egnahemsbolaget, Ekeblad Bostad, Eksta, Familjebostäder, Förbo, HSB, Ikano Bostad, JM, Jutabo, PEAB, Poseidon, Riksbyggen, Skanska Nya Hem, Seniorgården, Stena Fastigheter, Stenungsundshem, Sverigehuset, Tornet, Wallenstam, Nordr Sverige AB, Vänersborgsbostäder.

Kontakta Boplats

Telefon: 031-100 250

Relaterad information

Tre personer från Boplats pratar tillsammans på en mässa
Göteborg växer

Bonytt - digital bomässa från BoPlats

På den digitala bomässan Bonytt kan du som är bostadsintressent hitta det mesta av det som planeras och byggs i Göteborg just nu. För mer information om bostäderna och för att anmäla intresse, klicka på bostadsbolagets länk som ligger med för varje enskilt objekt.

Kontakta Göteborgs Stad

Har du synpunkter eller frågor så kan du kontakta Göteborgs Stad.

Telefon och e-post

Telefon
031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Postadress

Göteborgs Stad
404 82 Göteborg

Öppettider

${loading}