Offentliga toaletter

I Göteborg finns ett trettiotal offentliga toaletter som sköts av kommunen. Utöver dessa sköter JCDecaux 15 offentliga toaletter. Städning av toaletterna i stan sker varje dag.

Toaletter på restauranger och i offentliga byggnader

Kommunen har slutit avtal med ett antal näringsidkare - främst restauranger och caféer - om att deras toaletter ska få användas av dig, även om du inte är gäst hos dem. En del av restaurangerna och caféerna vill att du betalar några kronor för att använda toaletten. Även i vissa offentliga byggnader, som Stadsmuseet och stadsledningskontoret finns offentliga toaletter.

App hjälper dig hitta närmaste offentliga toalett

Appen Hitta Toahjälpen är framtagen av Mag- och tarmförbundet och hjälper dig att hitta de närmaste offentliga toaletterna i Göteborg. Appen är gratis och finns för IOS och Android.

Ladda ner appen via Google Play

Ladda ner appen via App Store

Vildmarkstoaletter

I naturområdena Delsjöområdet och på Stora Amundön finns vildmarkstoaletter (standard som bajamajor) som är öppna året om. På de kommunala badplatserna är toaletterna öppna under badsäsong (15 maj till 15 september). Läs mer om Toaletter på badplatser.

Urilifter

Vid Valand och på Kungsportplatsen finns två urinoarer som går att använda klockan 22-06 på fredag- och lördagkvällar. Under dagen åker de ner under marken och syns inte.

Filtrera

Hittade 73 st
Visa som: