Trafikinformation

Göteborg förändras. Trafiken ska anpassas till nya förutsättningar och nya krav. Det är ett politiskt mål att biltrafiken ska minska till fördel för kollektiv- och cykeltrafik.

Trafiken.nu

På trafiken.nu kan du se hur det ser ut i trafiken just nu. Trafiken.nu finns även som app. Läs mer på trafiken.nu.

Trafikkameror

Trafikkontorets kameror ger dig möjlighet att se trafikläget just nu. De uppdateras varje minut.

Aktuella vägarbeten

Vi bygger ett nytt Göteborg. Stadens trafik ska anpassas till framtidens behov. Med fler bussar, spårvagnar, pendeltåg och cykelbanor blir det lättare att resa och hitta nya, bättre vägvanor. Men förändringarna i staden kan påverka ditt sätt att resa eller ta dig fram i Göteborg.

Evenemangstrafiken i Göteborg

Göteborg är en evenemangsstad. Och de stora evenemangen påverkar trafiken.

Trafik Göteborg

Trafik Göteborg finns till för alla som rör sig i trafiken – oavsett trafikslag. Ladda ned Trafiken.nu-appen, prenumerera på nyhetsbrevet, följ Trafik Göteborg på Facebook och bli en planerande trafikant du med!

Ta dig fram under byggtiden

Göteborg befinner sig i en tid när många stora byggprojekt pågår samtidigt. Här hittar du aktuella kartor som visar hur du enklast tar dig fram i staden. Du kan använda kartorna för att hitta vägen till och från arbetsplatsen, hemmet, aktiviteten eller skolan. Dessa vägarbeten kan förändras snabbt så följ alltid aktuella vägskyltar.