Aktivitetshus

Aktivitetshusen vänder sig till dig som är göteborgare, 18 - 65 år, lever med psykisk ohälsa eller psykisk funktionsnedsättning och som önskar stöd i din återhämtning. Aktivitetshusen erbjuder social gemenskap, meningsfull sysselsättning, kursverksamhet och möjlighet att delta i arbetsgrupper. För dig som vill arbeta eller studera kan vi erbjuda individuell vägledning och stöd.

Du kan vara med i olika aktiviteter och fylla din dag med något som känns roligt och meningsfullt. Här finns bland annat studiecirklar och arbetsinriktad verksamhet.

Många av aktiviteterna är gratis och du behöver inte ansöka om bistånd för att komma hit. Kom ensam om du vill eller ta med din boendestödjare, socialsekreterare eller annan kontaktperson. Ring oss och boka tid för informationsbesök om du inte varit hos oss tidigare.


Aktivitetshusen administration

Göteborgs Stad har flera aktivitetshus som vänder sig till dig mellan 18 och 65 år med psykisk ohälsa eller psykisk funktionsnedsättning. Aktivitetshusen har en gemensam administration på Gårdavägen 2.

Läs mer om aktivitetshusen på deras webbplatser:

Aktivitetshus Centrum
Aktivitetshus Hisingen
Aktivitetshus Nordost Angered
Aktivitetshus Nordost Sekelhuset
Aktivitetshus Väster

Telefon
031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)
Besöksadress
Gårdavägen 2
Postadress
Box 4053
422 04 Hisings Backa
Fysisk tillgänglighet
Tillgänglighetsinformation