Karriärvägledning i grupp

Har det skett en förändring i ditt liv som gör att du känner dig osäker på hur du ska komma vidare? Funderar du över olika alternativ? Behöver du stöd i att fatta beslut och ta ditt nästa steg? Karriärvägledning i grupp kan hjälpa dig att påbörja eller fortsätta din karriärprocess, ge dig omvärldskunskap och synliggöra dina möjligheter. Vi erbjuder tre pass online via Teams.

Längre väntetid än vanligt

7 juni 2021

Mellan den 8 juni – 21 juni kommer det vara längre väntetid än vanligt för dig som vill ha information om vuxenutbildning.


En del av Brogatan är avstängd – gå via Pusterviksgatan

27 april 2021

Arbetsområdet runt vår fastighet i Pustervik har utökats. Det innebär att en del av Brogatan är avstängd för all trafik. Du kan inte heller gå till fots längs med Brogatan.

Om du ska besöka oss måste du istället gå via Pusterviksgatan för att komma till entrén på Brogatan. Detta gäller till och med hösten 2023.

Fram till oktober 2021 kommer arbetena att medföra en hel del buller och skakningar.


Genom karriärvägledning i grupp kan du tillsammans med andra utbyta tankar, få inspiration och utöka dina perspektiv genom övningar och samtal. Du kan få vägledning i att stärka din kunskap om dig själv, öka din kunskap om beslutsfattande och genomförande samt kunskap om alternativen. Karriärvägledning i grupp kan hjälpa dig i planeringen mot ditt mål i din karriärprocess.Vi erbjuder tre pass online via Teams.

Läs mer om passen och boka in dig

Pass 1: Kunskap om mig själv

Vad är viktigt för dig? Vilka är dina styrkor och vad betyder dem för dig? Genom att lära känna dig själv bättre kan du lättare hitta vägen mot ditt mål. Tillsammans gör vi övningar och samtalar om behov, intressen, förmågor, egenskaper, värderingar och erfarenheter.

Fredag 4 juni 2021

Klockan 10.00-12.00

Boka här

Pass 2: Kunskap om alternativen

Vad finns det för olika yrken? Vad är viktigt för dig i ett arbete? Tillsammans vidgar vi dina perspektiv kring tänkbara yrken utifrån din kunskap om dig själv. Vi pratar också om hur arbetsmarknaden ständigt är under förändring, exempelvis under konjunktursvängningar och pandemier.

Fredag 11 juni 2021

Klockan 10.00-12.00

Boka här

Pass 3: Kunskap om beslutsfattande och genomförande

Har det skett en förändring i ditt liv som gör att du känner dig osäker på hur du ska komma vidare?  Vad påverkar dig i valen du gör? Står du mellan olika val? Tillsammans gör vi övningar kring beslutsfattande och pratar om hur du kan hitta ditt nästa steg.

Fredag 28 maj 2021

Klockan 10.00-12.00

Boka här

Fredag 18 juni 2021

Klockan 10.00-12.00

Boka här

Höstens tider publiceras 18 juni 2021

Håll koll på denna sida för att anmäla dig till höstens pass.

Sign up for the English version

To sign up for the English version of the program, go to Your Development at Move to Gothenburg.com.

  Information inför passen

  Under passet online syns studie- och yrkesvägledaren i bild och du förväntas både kunna se det vi visar och höra det vi säger. Du behöver själv ha tillgång till både mikrofon och kamera på din dator, surfplatta eller mobil.

  För att du och andra som deltar ska få ut mesta möjliga genom passen är det viktigt med ett aktivt deltagande.

  • Om du använder en dator behöver du inte ladda ner eller installera något, du deltar i passet på en vanlig webbsida.
  • Vill du använda mobiltelefon eller surfplatta så laddar du ner appen Microsoft Teams innan träffen.

  Mer information om hur det går till får du i samband med bokning.

  Karriärvägledning i grupp pågår i två timmar. Vi finns på plats cirka en kvart innan om du behöver hjälp med att få tekniken att fungera.