Du kan få studie- och yrkesvägledning på olika sätt

När du kontaktar Vuxenutbildningen för frågor om studie- och yrkesvägledning ställer vi frågor för att se vad du behöver göra för att nå ditt mål. Studerar du redan på komvux kontaktar du studie- och yrkesvägledaren på skolan. Tänk på att ha dina betyg tillgängliga.

Delta på våra informationsträffar

Hur fattar du kloka beslut inför dina studie- och yrkesval?  Vet du vad du behöver tänka på? Har du koll på allt du behöver känna till? Hur du tar reda på det? Ta del av våra informationsträffar inför dina studie- och yrkesval.

Delta i gruppvägledning

Funderar du på ditt studie- och yrkesval? Behöver du vägledning i att fatta beslut för att ta nästa steg? Genom gruppvägledning kan du tillsammans med andra utbyta tankar, få inspiration och nya perspektiv genom övningar och samtal.

Vilket är ditt nästa steg?

Om du fortfarande har frågor efter att du har deltagit på informationsträffar eller gruppvägledning, kan du ringa eller mejla oss för fortsatt planering. När du kontaktar oss ställer vi frågor för att se vad du behöver göra för att nå ditt mål.

Betyg och andra dokument

Tänk på att ha dina betyg tillgängliga när du kontaktar Vuxenutbildningen. Innan du skickar in din ansökan måste du ladda upp dina betyg som inte är från komvux i Göteborg. Läs mer på sidan Ladda upp rätt betyg i ansökan.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

Det är viktigt för oss på Arbetsmarknad och vuxenutbildning att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och strävar alltid efter en hög nivå av skydd för dina personuppgifter. Vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med EU-förordningen GDPR. Läs mer på sidan Så här behandlar Arbetsmarknad och vuxenutbildning personuppgifter.