Till sidans huvudinnehåll

KAA - kommunalt aktivitetsansvar

Är du mellan 16–19 år, folkbokförd i Göteborg, varken studerar eller har gymnasieexamen då kan du få stöd av det kommunala aktivitetsansvaret, KAA.

Det kommunala aktivitetsansvaret regleras i skollagen, kapitel 29 §9. I korthet innebär det att kommunen har skyldighet att hålla kontakt med dig som avslutat grundskolan, är under 20 år och ännu inte har en gymnasieexamen.

Om du är folkbokförd i Göteborgs kommun, under 20 år, och inte har en gymnasieexamen från ett nationellt gymnasieprogram kommer vi därför att försöka nå dig. Du är också välkommen att själv ta kontakt med oss som arbetar inom det kommunala aktivitetsansvaret. Vi erbjuder dig information om olika vägar till utbildning och sysselsättning och tillsammans kan vi utforska vilka möjligheter som finns för just dig. Du som förälder är också välkommen att höra av dig till oss för information.

Du kan läsa mer om kommunalt aktivitetsansvar på KAA - kommunalt aktivitetsansvar.

Kontakta Kommunalt aktivitetsansvar

Har du synpunkter eller frågor om Kommunalt aktivitetsansvar så kan du kontakta oss.

KAA informationsbrevlåda

Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Skånegatan 20

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.986475341390886,57.7002327273884] }, "properties":{ "title":"Kommunalt aktivitetsansvar, KAA", "content":"Skånegatan 20" } }]
${loading}