Till sidans huvudinnehåll

Språkintroduktion

Språkintroduktion är ett introduktionsprogram för dig som behöver bli bättre på svenska för att bli behörig till en annan utbildning.

Språkintroduktion är ett introduktionsprogram för dig som är nyanländ. Där får du lära dig det svenska språket men du får också läsa andra skolämnen samt lära dig mer om det svenska samhället.

Så här ansöker du

Du söker till programmet genom en studie- och yrkesvägledare på din grundskola. Du kan också vända dig till Språkslussen som tar emot din intresseanmälning, kartlägger din skolbakgrund och dina kunskaper och placerar dig sedan på rätt nivå på den skola som passar bäst. Här kan du läsa mer om Språkslussen.

Kontakta Språkslussen, inskrivning och kartläggning för nyanlända elever

Har du synpunkter eller frågor om språkintroduktion så kan du kontakta Språkslussen.

Öppettider

Telefon och e-post

Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Skånegatan 6

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.985412258533703,57.70589830617037] }, "properties":{ "title":"Språkslussen, inskrivning och kartläggning för nyanlända elever", "content":"Skånegatan 6" } }]

Postadress

Utbildningsförvaltningen, Språkslussen, Box 5428
402 29 Göteborg

${loading}