Öppen förskola

Öppna förskolan är en mötesplats för familjer med barn mellan noll och sex år. Det är gratis att besöka öppna förskolor och du behöver inte anmäla dig i förväg.

Verksamhetsformen öppen förskola är pausad till den 11 januari

20 november 2020 På grund av de ökade restriktionerna för att bromsa spridningen av covid-19 är verksamhetsformen öppen förskola fortsatt pausad till den 11 januari.

På en öppen förskola bedrivs pedagogisk verksamhet för barn tillsammans med föräldrar eller annan vuxen, enligt förskolans läroplan. Här finns en miljö som stimulerar och uppmuntrar barns lek med varandra. Det är barnens lärande och utveckling som är i centrum och du som vuxen ansvarar för ditt barn. På öppna förskolan finns möjlighet att knyta nya kontakter, diskutera och få stöd i föräldrarollen.

Öppna förskolan Backa

Foto: Maria Giuliano

Öppna förskolor stängda från 5 november. På grund av den ökade smittspridningen och striktare restriktioner kommer alla öppnaförskolor i Göteborgs Stads regi att hållas helt stängda fram till och med den 11 januari. Stängningen kan förlängas beroende utvecklingen av smittan.Håll koll på vår webbplats eller facebooksida för att hålla dig uppdaterad -
facebook.com/oppnaforskolanbacka eller goteborg.se/oppnaforskolan.

Barn i alla åldrar är välkomna under våra öppettider.

Öppna Förskolan är en mötesplats för barn och deras föräldrar, en plats för samvaro och vänskap för såväl liten som stor. På Öppna förskolan erbjuder vi ett lättillgängligt stöd för föräldrar och en plats för välgörande lek för barnen.
Välkommen!

Följ oss på Facebook för aktuell information! www.facebook.com/oppnaforskolanbacka

Telefon
031-366 86 46
Besöksadress
Rimsmedsgatan 1
Postadress
Rimsmedsgatan 1
422 41 Hisings Backa
Kontakt
Åse Johansson, förskollärare
Fysisk tillgänglighet
Tillgänglighetsinformation