Etablera företag

Planerar ditt företag en expansion eller en nyetablering i Göteborgsregionen? Business Region Göteborg förser dig med avgörande kunskap och kontakter.

Göteborgsregionen är en modern, dynamisk och attraktiv region med över en miljon invånare. Göteborg har hög levnads- och boendestandard, ren miljö och närhet till naturen.

Med en konstant tillväxt och centralt läge mitt i Skandinavien är Göteborgsregionen inte bara ett viktigt centrum för industri, handel och transport, utan även den idealiska nordiska mötesplatsen för mässor, kongresser och olika nöjesevenemang. Företag i regionen har tillgång till en enorm marknad!

Business Region Göteborg hjälper ditt företag

Business Region Göteborgs Investerarservice erbjuder kostnadsfria och skräddarsydda lösningar för svenska och utlandsägda företag, oavsett bransch, som vill expandera till eller inom Göteborgsregionen (Göteborg och tolv kranskommuner).

Företag får hjälp med allt från expansion till omflyttning och rekrytering. Du kan också få tillgång till omfattande statistik, och information som kan vara användbar som beslutsunderlag för företaget. Vi hanterar alla ärenden med sekretess och helt utifrån ditt företags unika behov.

Du får kostnadsfri vägledning

Business Region Göteborg jobbar med kostnadsfri vägledning, förmedlar relevanta kontakter och underlättar din investering i regionen.

Du kan få hjälp med:

Kontakta Business Region Göteborg för ett första möte så får du veta mer.

Business Region Göteborg ansvarar för näringslivsutvecklingen i Göteborgs Stad. Vi arbetar med näringslivet i hela Göteborgsregionen och ger företag förutsättningar att utvecklas och växa.