Miljödiplomering

Vill du miljödiplomera din verksamhet? Miljödiplomering är ett verktyg som hjälper er att på ett systematiskt sätt arbeta med verksamhetens miljöpåverkan. Miljödiplomet stärker också verksamhetens varumärke och underlättar marknadsföring för ett bättre konkurrensläge.

Miljödiplomering av verksamheter är ett miljöledningssystem som utgår från Svensk Miljöbas kravstandard och är i första hand anpassad för små och medelstora verksamheter. Svensk Miljöbas har också en kravstandard för miljödiplomering av evenemang.

Här nedan kan du kortfattat läsa om hur du går tillväga för att miljödiplomera din verksamheter eller hur du miljödiplomerar ditt evenemang.

När din verksamhet har miljödiplomerats så marknadsförs det på www.certifiering.nu – följ länken längre ned. Där hittar ni alla verksamheter som har giltiga miljödiplom enligt Svensk Miljöbas i Sverige. När ditt evenemang har miljödiplomerats så marknadsförs det på svenskmiljöbas.se - följ länken längre ned.

Här loggar du in för att komma vidare till miljödiplomeringens logg-in sida. Inloggningsuppgifter får du som har anmält verksamheten till miljödiplomering.