Arbetsgivarsamverkan

Vill du och ditt företag ta ett socialt ansvar tillsammans med Göteborgs Stad? Det kan se olika ut, vi anpassar oss efter era behov och utvecklar ett samarbete i dialog med er.

För många är Göteborg en bra stad att växa upp och leva i. Men det finns stora skillnader i livsvillkor mellan grupper och områden. Tillsammans med Göteborgs Stad kan du som arbetsgivare hjälpa till att förändra detta. Vi är flera från staden som på olika sätt jobbar för att du som arbetsgivare enkelt ska kunna ta socialt ansvar. Vårt samarbete kan se olika ut, vi anpassar oss efter era behov och ert samhällsengagemang och utvecklar ett samarbete i dialog med er. Kontakta oss så hittar vi ert sätt att bidra. Om social hållbarhet och socialt ansvar på Business Region Göteborg

Matchar företag med rätt kompetens

Som arbetsgivare kan du genom Göteborgs Stad bland annat få hjälp att hitta rätt kompetens och samtidigt bidra till ett socialt hållbart Göteborg. Vi har kontakt med många arbetssökande som är i behov av att få kommunens hjälp för att nå och få kontakt med arbetsmarknaden.