Till sidans huvudinnehåll

Företagslotsen i Göteborgs Stad

Ibland är det svårt att komma vidare i ärenden som rör tillstånd och regler. Det kan handla om att flera olika tillstånd krävs eller att du är osäker på vilken förvaltning du ska vända dig till. Företagslotsen hjälper dig att enkelt komma vidare.

Kom vidare i svåra ärenden

Som företagare i Göteborgs Stad får du professionell och kostnadsfri rådgivning när du behöver. I de flesta tillståndsärenden hittar du enkelt svaret på din fråga under Tillstånd och regler. Men ibland är svårt att komma vidare. Det kan handla om att flera olika tillstånd krävs eller att du helt enkelt är osäker på vilken förvaltning du ska vända dig till. Då kan företagslotsen hjälpa dig att enkelt komma vidare.

Företagslotsen är placerad på Business Region Göteborg.

Läs om företagslotsen

Kontakta företagslotsen på Business Region Göteborg

Har du synpunkter eller frågor kring företagande så kan du kontakta företagslotsen på Business Region Göteborg.

Telefon och e-post

Telefon
031-365 00 65
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Östra Hamngatan 5

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.966394981255467,57.70931642449488] }, "properties":{ "title":"Företagslotsen", "content":"Östra Hamngatan 5" } }]

Postadress

Box 11119
404 23 Göteborg

${loading}