Till sidans huvudinnehåll

Miljödiplomera ditt företag

En miljödiplomering av företaget ger en bra översikt över ert miljöarbete och gör det enklare att arbeta mot tydliga mål. Både företag och evenemang kan vara miljödiplomerade.

Miljödiplomering 

Att miljödiplomera eller ISO-certifiera sin verksamhet innebär att man inför ett miljöledningssystem i sin verksamhet. Både företag och evenemang kan vara miljödiplomerade.

Miljöledningssystem 

Miljöledningssystem är ett verktyg för att systematisera och effektivisera en verksamhets miljöarbete genom att planera, genomföra, följa upp och förbättra. Strukturen i miljöledningssystemet hjälper företaget att använda resurser där de ger störst effekt för att minska miljöbelastningen. Att införa ett miljöledningssystem ger en bra översikt över verksamhetens miljöarbete och gör det enklare att arbeta mot tydliga mål. 

Att bli miljödiplomerad

Kontakta en godkänd utfärdare för att inleda arbetet med att miljödiplomera en verksamhet, ett företag eller ett evenemang. Information om utfärdare, diplomerade verksamheter och hur det går till att bli miljödiplomerad finns på SUSA, Sustainable standards

Miljöförvaltningen i Göteborg utför inte längre miljödiplomering.

Kontakta miljöförvaltningen

Har du synpunkter eller frågor om miljödiplomering så kan du kontakta miljöförvaltningen.

Öppettider

Telefon och e-post

Telefon
031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Karl Johansgatan 23

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.92664117990286,57.69694913471715] }, "properties":{ "title":"Miljöförvaltningen", "content":"Karl Johansgatan 23" } }]

Postadress

Box 7012
402 31 Göteborg

${loading}