Boka återkommande färdtjänstresor

Reser du ofta till samma ställe vid samma tid? Åker du till exempel till jobb, daglig verksamhet, träning eller andra aktiviteter som startar vid samma tid under minst tre veckor? Då kan du boka alla resorna på en gång.

Avstå från resa vid sjukdom eller förkylningssymptom och använd munskydd

11 januari 2022

På grund av ökad smittspridning av covid-19 påverkas även serviceresor. För att underlätta i denna ansträngda situation vill vi be dig som måste resa att välja att resa under lågtrafik, när det är möjligt. Lågtrafik är under förmiddagen, fram till kl 15 på eftermiddagen. Vi beklagar eventuella konsekvenser som uppstår på grund av detta, men vi har precis som andra branscher förare som är sjuka eller i karantän. Vi har även behov av fler fordon i trafik på grund av minskad samåkning tillsammans med ett förhållningsvis högt resande och behöver då sprida resandet bättre så alla som behöver kan få resa.

Mer information om hur serviceresor påverkas under pandemin hittar du här

Information och regler

För att resan ska räknas som återkommande måste du åka till och från samma plats vid samma tid i minst tre veckor i rad.

Så här gör du

För att boka återkommande resor, kontakta serviceresor på telefon 031-368 28 50 eller via e-post fastaresor.serviceresor@trafikkontoret.goteborg.se.

Ändring och avbokning