Till sidans huvudinnehåll

Vattenavstängningar och pågående VA-arbeten

Här hittar du information om vattenavstängningar och vart du kan vända dig eller vad du ska göra vid problem med vatten eller avlopp. Tänk på att alltid spola ur kranen tills vattnet är kallt och klart innan du dricker det eller använder det i matlagning.

Vattenavstängningar

Inget vatten i kranen?  Se akuta och planerade vattenavstängningar på kartan längre ned på sidan och zooma in på det drabbade området. När vattnet har släppts på igen ska du alltid spola ur kranen tills vattnet är kallt och klart, innan du dricker det eller använder det i matlagning.

Pågående vatten- och avloppsarbeten

Här kan du se var vi arbetar med vatten- och avloppsledningar just nu. Vi arbetar hela tiden med att underhålla och bygga ut vatten- och avloppsledningsnätet. Har ditt dricksvatten varit avstängt ska du alltid spola ur kranen tills vattnet är kallt och klart, innan du dricker det eller använder det i matlagning.

Anmäl skada - vatten och avlopp

Om du har drabbats av källaröversvämning, stopp i avloppet eller annan skada som orsakats av vår vatten- och avloppsverksamhet kan du i vissa fall ha rätt till ersättning från oss. Här kan du anmäla skadan, men anmäl alltid till ditt försäkringsbolag också. Nedan får du även råd om vad du ska göra vid översvämning.
${loading}