Till sidans huvudinnehåll

Läs av din vattenmätare

Du som har dricksvattenabonnemang hos Kretslopp och vatten kan själv ange din mätarställning här.

Eftersom vi beräknar din faktura på mätarställningen du rapporterar till oss är det viktigt att du gör det minst en gång om året. Skulle du ha använt mer vatten än det vi har uppgift på fakturerar vi det i efterhand. Väntar du för länge med att rapportera din mätarställning kan den summan vi fakturerar bli hög.

Läs mer om vattenmätare

Så här gör du

Du måste logga in med e-legitimation för att kunna rapportera din mätarställning. Det är bara du som är registrerad på abonnemanget som kan logga in.

Se dina ärenden och ange mätarställning

Du behöver ange mätarställning och datum för avläsning.

Då behöver du inte lämna mätarställning

Ska du flytta och redan har lämnat en vattenmätarställning i Anmälan om ägarbyte ska du inte lämna någon mätarställning här.

Om du får felmeddelande

Får du som ska lämna mätarställning här ett felmeddelande om att din mätarställning inte ligger inom rätt intervall så ber vi dig kontrollera mätarställningen igen. Kontakta vår kundservice om du efter det fortfarande får felmeddelande.

När du har registrerat en ny mätarställning kan det dröja upp till 24 timmar innan du kan se den bland dina tidigare mätarställningar.

Kontakta Kretslopp och vattens mätarservice om du har frågor

Öppettider

Telefon och e-post

Telefon
031-368 27 00
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Gamlestadsvägen 309

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[12.013640479275708,57.75361143222556] }, "properties":{ "title":"Förvaltningen Kretslopp och vattens mätarverkstad", "content":"Gamlestadsvägen 309" } }]
${loading}