Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen
Person som pratar i headset.

Kretslopp och vattens kundservice

Kontakta Kretslopp och vattens kundservice

Här hittar du kontaktuppgifter till kretslopp och vattens kundservice.

Störningar och ändringar i avfalls-, vatten- och avloppstjänster

Dina sopor hämtas regelbundet. Och slurp - där försvinner avloppsvattnet. Du vrider på kranen och ut kommer friskt och gott dricksvatten. Kretslopp och vatten arbetar ständigt med att dina avfalls-, vatten- och avloppstjänster ska fungera. Men ibland händer det något som gör att allt inte funkar som det ska.

Mina sidor och e-tjänster

På mina sidor måste du logga in med e-legitimation, exempelvis BankID. Här kan du bland annat se dina pågående abonnemang, läsa av din vattenmätare och ändra ditt avfallsabonnemang. Många av e-tjänsterna kan du använda utan att vara inloggad, till exempel anmäla skador eller beställa hämtning av trädgårdsavfall.

Tjänster och avfallsabonnemang

Kretslopp och vatten ser till att du har vatten i kranen, en miljömässig avloppshantering och att du får ditt hushållsavfall omhändertaget på ett miljöriktigt sätt. Vi strävar efter att göra det lätt att leva hållbart och utvecklar ständigt nya tjänster och abonnemang för att det ska vara lätt för dig att göra rätt.

Bygga nytt eller flytta

Vill du ansluta din fastighet till kommunalt vatten- och avlopp? Här kan du se hur det går till och vad du ska göra. Om du flyttar in i en nybyggt hus behöver du teckna ett avfallsabonnemang. Om du har sålt ditt hus behöver du byta ägare på abonnemangen.

Felanmälan Kretslopp och vatten

Vi ansvarar för att du har gott och hälsosamt vatten i kranen, effektiv hantering av avloppsvatten och miljömässig avfallshantering. Om du upptäckt en vattenläcka, har stopp i avloppet eller ditt avfall inte blir hämtat som vi kommit överens om kan du göra en felanmälan.

Vanliga frågor och svar om avfall, vatten och avlopp

Här finns svaren på de vanligaste frågorna om avfall, vatten och avlopp.

Faktura och betalning för avfall, vatten och avlopp

Undrar du vad som händer om du inte betalar din faktura i tid och på vilka olika sätt kan du få din faktura? Eller kanske vad det är du betalar för och hur du ska göra när du flyttar? Dessa frågor och många fler får du svar på här.

Sänk dina kostnader för vatten, avlopp och avfall

Avgiften för vatten, avlopp och avfall består av en fast och en rörlig del. Den rörliga delen kan du påverka genom att göra kloka och medvetna val i din vardag. Inte nog med att du sparar pengar, du kan också göra en insats för miljön.

Nyhetsbrevet Kretsloppsnytt

Du som bor i villa får nyhetsbrevet Kretsloppsnytt i brevlådan några gånger om året. Om du äger eller arbetar med flerbostadshus kan du prenumerera på ett digitalt nyhetsbrev.

Kretslopp och vattens blanketter

Här hittar du blanketter som du kan ha nytta av när du beställer tjänster för vatten, avlopp och avfall av Kretslopp och vattens kundservice.

Avfall, vatten och avlopp för dig som är nyinflyttad

Här hittar du som är nyinflyttad i Göteborg eller som bara hittat en ny bostad någonstans i stan information om hur du minskar dina sopor och hur och var du sorterar det som blir över. Här finns också info om vatten och avlopp.
${loading}