Hitta frivilligcentral

Det krävs inte mycket för att skapa goda stunder i vardagen. Du kanske vill ha någon att fika eller gå på promenader med, eller hjälp med att lära dig hur datorn fungerar. Frivilligcentralen kan hjälpa dig att komma i kontakt med människor som kan ge dig lite extra hjälp och gemenskap.

Hjälp från frivilligcentralen ska vara ett komplement till din övriga vård och omsorg. Vi hjälper dig att få kontakt med andra människor och på så sätt träffa nya vänner och bekanta. Här hittar du de frivilligcentraler som finns i staden.

Frivilligcentralen Svängrummet


Frivilligcentralen Svängrummet är en mötesplats som styrs av och utgår från besökarnas idéer och önskemål. Verksamheten vänder sig till alla som vill och har möjlighet att vara där på dagtid.

Svängrummet tar vara på människors förmågor och skapar gemenskap kring deltagarnas intressen. En grundtanke med mötesplatsen är att motverka isolering och skapa möjlighet för stärkt hälsa och livskvalitet.

Huvudansvarig för verksamheten: Flatåskyrkans församling.
Samverkanspartners: Stadsdelsnämnden Askim-Frölunda-Högsbo, Social resursnämnd, Göteborgsarvet, Studieförbundet Bilda och Riksbyggen.

Telefon
031-47 76 41 , 070-263 84 69
Besöksadress
Svängrumsgatan 59
Postadress
I Flatåskyrkans lokaler,Västra Frölunda
Kontakt
Sofia Rossäng