Göteborgs Stad

Självservice, e-tjänster

Ansök till ny skola

Om ditt barn går på en grundskola där nästa årskurs inte finns på skolenheten ska du välja skola.

Ansök här

Aktuellt

Göteborgs Stads jämställdhetsplan 2019-2023 och del två av Göteborgs Stads tredje uppföljningsrapport för 2018 var två av de ärenden som kommunstyrelsen beslutade om på mötet. Här kan du läsa fler beslut.

Två år med Göteborgsförslaget

Vem som helst som har en idé om hur Göteborg kan bli bättre, kan skicka in sitt förslag till kommunens politiker genom den digitala förslagslådan Göteborgsförslaget. Syftet med Göteborgsförslaget är att ge ökade möjligheter för medborgarna att göra sin röst hörd och delta i utvecklingen av Göteborg.

Skridskohelg i Göteborg 19-20 januari

Ishallar och isbanor i Göteborg bjuder på fri entré, aktiviteter och fika. Kom och åk skridskor på ditt sätt inne eller ute, testa första...

Den 1 mars 2019 byter Göteborgs Stad bank för tjänster som gäller betalningsförmedling. Ny leverantör är Swedbank AB. Du märker det nog mest av att Göteborgs Stad byter från plusgiro till bankgiro.

Kalendarium

Hitta din träningsform under Hälsoveckan 21-27 januari. Välj bland över 120 gratis aktiviteter då kommunens friskvårdsanläggningar, simhallar, ishallar och gym.
Kom och åk skridskor på ditt sätt, testa för första gången, öva baklängesåkning eller finslipa dina piruetter! Skridskor finns att låna gratis! Helgen 19-20 januari bjuder ishallar och isbanor i Göteborg på fri entré, aktiviteter och fika.
I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.
Språkcaféer och språkträffar finns till för dig som vill träna mer på din svenska eller ett annat språk tillsammans med andra. Det är bra tillfällen att träna på exempelvis svenska, engelska, tyska, italienska mm.

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

GreenhackGbg

Extern webbplats

Val 2018