Göteborgs Stad

Självservice, e-tjänster

Beräkna vad hemtjänst kan kosta för dig

Nu kan du beräkna ungefär vad det skulle kosta för dig att ha hemtjänst.

Beräkna här

Aktuellt

Göteborgsmodell för att motverka svart arbetskraft, kartläggning av rektorernas arbetsmiljö och Göteborgs Stads program för attraktiv arbetsgivare var tre av de ärenden som kommunstyrelsen beslutade om på mötet. Här kan du läsa fler beslut.

Om du planerar att fira jul eller nyår utanför Göteborgs färdtjänstområde kan det vara aktuellt att ansöka om riksfärdtjänst. Senast 20 november behöver vi ha din ansökan.

Fram till den 23 oktober kan du som är göteborgare och har fyllt 16 år vara med och rösta om hur Skanstorget ska se ut i framtiden.

Kalendarium

Runt om i Göteborg ordnas massor av spännande aktiviteter hela höstlovet. Du kan till exempel lära dig simma, se på film eller besöka något av alla våra bibliotek.
I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.
Språkcaféer och språkträffar finns till för dig som vill träna mer på din svenska eller ett annat språk tillsammans med andra. Det är bra tillfällen att träna på exempelvis svenska, engelska, tyska, italienska mm.
Besök våra mysiga sagostunder på biblioteken runt om i staden. Vi läser sagor och har kul med rim och ramsor. Det behövs ingen föranmälan till sagostunderna. Välkommen!

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

GreenhackGbg

Extern webbplats

Val 2018