Göteborgs Stad

Turist i Göteborg

På goteborg.com, Göteborgs officiella besöksguide, hittar du allt du behöver för att få en upplevelsefylld sommar i Göteborg.

Flera ansökningar, anmälningar och liknande kan du utföra själv med hjälp av stadens digitala tjänster.

Logga in med e-legitimation såsom BankID för att komma åt dina pågående abonnemang eller ärenden inom en rad olika tjänster från Göteborgs Stad.

Aktuellt

Beslutat på kommunstyrelsen 21 augusti 2019

Publicerad 21 augusti 2019

Översyn av Göteborgs Stads modell för föreningsbidrag och Göteborgsförslag om att ompröva Västlänken var två av de ärenden som kommunstyrelsen beslutade om på mötet. Här kan du läsa fler beslut.

Upprustning Brunnsparken

Publicerad 11 augusti 2019

Det ska skapas mer öppna ytor med fler sittplatser, utföras nyplantering och göra parken bättre upplyst. Parken kommer även att öppnas upp genom trädfällning, men bevarandevärda träd sparas.

Förvaltare anmäls för förskingring

Publicerad 31 juli 2019

Göteborgs Stad har polisanmält en kommunalt anställd förvaltare för förskingring. Förvaltaren misstänks ha använt minst 14 000 kronor av sina huvudmäns medel för egen räkning.

Kalendarium

Kom till utegymmet och få gratis tips och råd om träning av instruktörer/personliga tränare på plats. Alla är välkomna.
I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.
Besök våra mysiga sagostunder på biblioteken runt om i staden. Vi läser sagor och har kul med rim och ramsor. Det behövs ingen föranmälan till sagostunderna. Välkommen!
Språkcaféer och språkträffar finns till för dig som vill träna mer på din svenska eller ett annat språk tillsammans med andra. Det är bra tillfällen att träna på exempelvis svenska, engelska, tyska, italienska mm.

Övriga externa och interna kanaler

Anslagstavla

Extern webbplats

Vårt Göteborg

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Stadsutveckling Göteborg

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

Göteborg 400 år 2021

Extern webbplats

City of Gothenburg

Extern webbplats

Företagslotsen - Tillstånd och regler

Extern webbplats

GreenhackGbg