Göteborgs Stad

Upplev Julstaden 29 november till 6 januari

Upptäck oförglömliga ögonblick i en stad där du tar in julen med alla sinnen. I Julstaden Göteborg finns julstämning så att det räcker till alla.

Självservice, e-tjänster

Ansök till förskoleklass

Om ditt barn fyller sex år under 2019 ska du ansöka om en plats i förskoleklass för hösten 2019.

Ansök här

Aktuellt

Utformning av jubileumsåret 2021, tillsättning av en Amandakommission för att säkerställa att Göteborgs Stad inte brister i arbetet mot hedersrelaterat våld och förtryck och utvärdering av Göteborgs Stads filmsatsning 2014 var tre av de ärenden som kommunstyrelsen beslutade om. Här kan du läsa fler beslut.

Den 1 mars 2019 byter Göteborgs Stad bank för tjänster som gäller betalningsförmedling. Ny leverantör är Swedbank AB. Du märker det nog mest av att Göteborgs Stad byter från plusgiro till bankgiro.

Kalendarium

Här har vi samlat spännande aktiviteter som du kan göra på jullovet. Vad sägs om ett pyssla, kolla på film, baka, grilla korv ute och mycket mer.
I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.
Språkcaféer och språkträffar finns till för dig som vill träna mer på din svenska eller ett annat språk tillsammans med andra. Det är bra tillfällen att träna på exempelvis svenska, engelska, tyska, italienska mm.
Besök våra mysiga sagostunder på biblioteken runt om i staden. Vi läser sagor och har kul med rim och ramsor. Det behövs ingen föranmälan till sagostunderna. Välkommen!

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

GreenhackGbg

Extern webbplats

Val 2018