Göteborgs Stad

Har du ett bättre förslag?

Lämna ett Göteborgsförslag, kontakta en politiker eller lämna en synpunkt - det finns flera sätt att påverka hur Göteborg utvecklas.

Söka skola 15 november – 15 december

Du som vårdnadshavare kan önska vilka skolenheter du helst vill att ditt barn ska gå i. Det gäller från förskoleklass till och med årskurs 9.

Val till ungdomsfullmäktige 2019

Från och med fredagen den 8 november till och med måndagen den 18 november kan du som är ung rösta på en kandidat till Ungdomsfullmäktige i Göteborg.

Flera ansökningar, anmälningar och liknande kan du utföra själv med hjälp av stadens digitala tjänster.

Logga in med e-legitimation såsom BankID för att komma åt dina pågående abonnemang eller ärenden inom en rad olika tjänster från Göteborgs Stad.

Aktuellt

Serviceunderhåll på goteborg.se söndag 17 november

Publicerad 11 november 2019

På söndagen den 17 november behöver vi utföra underhållsarbete på goteborg.se.

Beslutat på kommunstyrelsen 6 november 2019

Publicerad 6 november 2019

Utredning av stadsdelsnämndernas framtida organisation, Göteborgs Stads policy och riktlinje för kommunikation och ny inriktning för Göteborgs Stads närvaro på Almedalsveckan var tre av de ärenden som kommunstyrelsen beslutade om på mötet. Här kan du läsa fler beslut.

Ta chansen att volontärarbeta i Europa i vår

Publicerad 4 november 2019

Är du mellan 18 och 29 år och bor i Göteborg? Saknar du sysselsättning som jobb eller skola? Våren 2020 har du chansen att volontärarbeta i Frankrike eller på Island.

Nu drar skridskosäsongen igång

Publicerad 30 oktober 2019

Vill du åka skridskor utan att träna i en klubb? Spela bandy eller hockey med kompisarna, eller öva åkning med barnen?

Kalendarium

I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.
Det är aldrig för sent. Det är temat för årets Kulturfestival i Centrum, en höstfest i två veckor för seniorer. Välj och vraka bland mängder av programpunkter!
Besök våra mysiga sagostunder på biblioteken runt om i staden. Vi läser sagor och har kul med rim och ramsor. Det behövs ingen föranmälan till sagostunderna. Välkommen!
Måndag den 25 november är dagen då hela världen uppmärksammar mäns våld mot kvinnor och flickor. Här hittar du aktiviteter som belyser våld i nära relationer.

Övriga externa och interna kanaler

Anslagstavla

Extern webbplats

Vårt Göteborg

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Stadsutveckling Göteborg

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

Göteborg 400 år 2021

Extern webbplats

Företagslotsen - Tillstånd och regler

Extern webbplats

GreenhackGbg