Göteborgs Stad

Upplev Julstaden 29 november till 6 januari

Upptäck oförglömliga ögonblick i en stad där du tar in julen med alla sinnen. I Julstaden Göteborg finns julstämning så att det räcker till alla.

Självservice, e-tjänster

Ansök till förskoleklass

Om ditt barn fyller sex år under 2019 ska du ansöka om en plats i förskoleklass för hösten 2019.

Ansök här

Aktuellt

Från och med den 7 januari 2019 utökas Göteborgs färdtjänstområde, vilket innebär att du inte längre behöver boka riksfärdtjänst om du vill resa till Alingsås, Lilla Edet, Stenungssund eller Tjörn.

VA-avgiften höjs med sju procent i genomsnitt och avfallsavgiften höjs med 3,5 procent 2019. Höjningarna beror bland annat på stora investeringsbehov och att Göteborg växer.

Julbastu i Jubileumsparken

Välkommen in i värmen i Julbastun i Jubileumsparken i Frihamnen den 1-30 december.

Svårt att sluta spela?

Tänker du ständigt på spel? Spelberoendeteamet erbjuder kostnadsfri behandling för dig som har problem med spel om pengar och stöd för dig som är anhörig.

Kalendarium

Här har vi samlat spännande aktiviteter som du kan göra på jullovet. Vad sägs om ett pyssla, kolla på film, baka, grilla korv ute och mycket mer.
I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.
Språkcaféer och språkträffar finns till för dig som vill träna mer på din svenska eller ett annat språk tillsammans med andra. Det är bra tillfällen att träna på exempelvis svenska, engelska, tyska, italienska mm.
Besök våra mysiga sagostunder på biblioteken runt om i staden. Vi läser sagor och har kul med rim och ramsor. Det behövs ingen föranmälan till sagostunderna. Välkommen!

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

GreenhackGbg

Extern webbplats

Val 2018