Göteborgs Stad

Flera ansökningar, anmälningar och liknande kan du utföra själv med hjälp av stadens digitala tjänster.

Logga in med e-legitimation såsom BankID för att komma åt dina pågående abonnemang eller ärenden inom en rad olika tjänster från Göteborgs Stad.

Aktuellt

Beslut om framtiden för stadens lärplattform

Publicerad 23 maj 2019

Delar av Göteborgs Stads nuvarande lärplattform, Hjärntorget, ska ersättas. Staden kommer att behålla vissa delar men beslutet innebär ändå att förskolor och skolor på sikt till stor del kommer få en ny lärplattform.

Beslutat på kommunstyrelsen 22 maj 2019

Publicerad 23 maj 2019

Detaljplan för bostäder och verksamheter i Pustervik, gemensamma riktlinjer för stadens avhopparverksamhet, detaljplan för Västlänkens station Korsvägen och åtgärder för att stärka arbetet mot sexuella trakasserier på Göteborgs Stads arbetsplatser var några av de ärenden som kommunstyrelsen beslutade om på mötet. Här kan du läsa fler beslut.

Examenstider för gymnasiet

Publicerad 20 maj 2019

Snart tar många elever studenten. Här hittar du examenstider för Göteborgs Stads gymnasieskolor.

Göteborgs Stad deltar i West Pride 12-16 juni

Publicerad 17 maj 2019

Göteborg ska vara en stad för alla och mänskliga rättigheter ska vara grunden för stadens arbete. Genom att bland annat hissa regnbågsflaggan, delta i paraden och i seminarier visar vi att Göteborg är en hållbar stad, öppen för världen.

Kalendarium

Nu är det snart sommarlov och i år finns det många roliga aktiviteter att delta i. Vissa aktiviteter behöver du föranmäla dig till och andra är det bara att komma till.
Kulturupplevelser med fri entré.
I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.
Besök våra mysiga sagostunder på biblioteken runt om i staden. Vi läser sagor och har kul med rim och ramsor. Det behövs ingen föranmälan till sagostunderna. Välkommen!

Övriga externa och interna kanaler

Anslagstavla

Extern webbplats

Vårt Göteborg

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Stadsutveckling Göteborg

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

Göteborg 400 år 2021

Extern webbplats

City of Gothenburg

Extern webbplats

Företagslotsen - Tillstånd och regler

Extern webbplats

GreenhackGbg