Göteborgs Stad

Klarar du dig i minst 72 timmar?

Du har ett eget ansvar att klara några dygn utan el, vatten eller mat. Förbered dig genom att fundera på vad du kan behöva ha hemma vid händelse av en kris.

Flera ansökningar, anmälningar och liknande kan du utföra själv med hjälp av stadens digitala tjänster.

Logga in med e-legitimation såsom BankID för att komma åt dina pågående abonnemang eller ärenden inom en rad olika tjänster från Göteborgs Stad.

Aktuellt

Beslutat på kommunstyrelsen 9 oktober 2019

Publicerad 9 oktober 2019

Göteborgs Stads plan mot hedersrelaterat våld och förtryck, Göteborgsförslag om löpande redovisning av Västlänkens kostnader, finansiering av Slottsskogsobservatoriet 2019 och färdplan för avveckling av Rosenlundsverket var några av de ärenden som kommunstyrelsen beslutade om på mötet. Här kan du läsa fler beslut.

7-13 oktober är det nationell uppmärksamhetsvecka mot dopning i våra gym

Publicerad 4 oktober 2019

Vecka 41 har vi uppmärksamhetsvecka på alla våra gym och motionscentrum där vi uppmärksammar arbetet för en hälsosam och dopningsfri träningskultur i Göteborg. Vi har bland annat ökad bemanning i gymmen, tävlingar och quiz. Du kan också få tränings- och kosttips.

Ruddalens skrinnarhall stängd issäsongen 2019/2020

Publicerad 19 september 2019

På grund av risk för amoniakläckage är Ruddalens skrinnarhall inte öppen issäsongen 2019/2020. Bandybanan och hockeyrinken inne i skrinnarhallen är öppna under säsongen.

Programmet till Kulturnatta är släppt

Publicerad 18 september 2019

Fredag 25 oktober dukar vi upp Göteborgs kulturella knytkalas för 28:e året. Drygt 170 arrangörer har anmält händelser till årets program!

Kalendarium

I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.
Besök våra mysiga sagostunder på biblioteken runt om i staden. Vi läser sagor och har kul med rim och ramsor. Det behövs ingen föranmälan till sagostunderna. Välkommen!
Språkcaféer och språkträffar finns till för dig som vill träna mer på din svenska eller ett annat språk tillsammans med andra. Det är bra tillfällen att träna på exempelvis svenska, engelska, tyska, italienska mm.
Har du lust att delta i en bokcirkel? Vill du läsa en bok och sedan samtala om den med andra? Stadsbiblioteket och många av stadsdelsbiblioteken erbjuder bokcirklar av olika slag och på flera språk, lättläst och för alla åldrar. Ta reda på vilken bokcirkel som passar just dig!

Övriga externa och interna kanaler

Anslagstavla

Extern webbplats

Vårt Göteborg

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Stadsutveckling Göteborg

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

Göteborg 400 år 2021

Extern webbplats

City of Gothenburg

Extern webbplats

Företagslotsen - Tillstånd och regler

Extern webbplats

GreenhackGbg