Göteborgs Stad

Självservice, e-tjänster

Nu kan du välja utförare inom daglig verksamhet

Nu kan du, som har beslut om daglig verksamhet enligt LSS, välja antingen Göteborgs Stad som utförare eller någon av de privata aktörer som staden godkänt och tecknat avtal med.

Så väljer du daglig verksamhet

Aktuellt

Park- och naturförvaltningen säger upp avtal med villakunder

Publicerad 23 april 2019

I slutet av april kommer cirka 600 villakunder (ägare till mindre fastigheter av typen villor, radhus och kedjehus) hos park- och naturförvaltningen att få ett brev på posten, där förvaltningen säger upp avtalet om gaturenhållning och vinterskötsel för de kunderna.

Beslutat på kommunstyrelsen 10 april 2019

Publicerad 10 april 2019

Projekt Skeppsbron, Göteborgsförslaget om ett Sverigefinskt kultur- och informationscenter, riktlinjer för personalförmåner och utredning om ett stödcentrum för utsatta för hedersrelaterat våld, var några av de ärenden som kommunstyrelsen beslutade om på mötet. Här kan du läsa fler beslut.

Hur och när vi sopar rent efter vintern

Publicerad 5 mars 2019

Trafikkontoret beräknar att vintersäsongen varar mellan den 15 oktober till den 15 april. Här beskriver vi när vi sopar rent i staden.

Kalendarium

Välkommen att fira in våren med vårtal, brasa, sång och musik tillsammans med andra i Göteborg.
Besök våra mysiga sagostunder på biblioteken runt om i staden. Vi läser sagor och har kul med rim och ramsor. Det behövs ingen föranmälan till sagostunderna. Välkommen!
Språkcaféer och språkträffar finns till för dig som vill träna mer på din svenska eller ett annat språk tillsammans med andra. Det är bra tillfällen att träna på exempelvis svenska, engelska, tyska, italienska mm.
I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.

Övriga externa och interna kanaler

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

GreenhackGbg