Göteborgs Stad

Påsklov vecka 16

Nu är det dags för ett härligt påsklov med både ledighet och möjligheter till olika aktiviteter. Du kan till exempel gå på Pokémonjakt eller påskpyssla.

Självservice, e-tjänster

Nu kan du välja utförare inom daglig verksamhet

Nu kan du, som har beslut om daglig verksamhet enligt LSS, välja antingen Göteborgs Stad som utförare eller någon av de privata aktörer som staden godkänt och tecknat avtal med.

Så väljer du daglig verksamhet

Aktuellt

Beslutat på kommunstyrelsen 10 april 2019

Publicerad 10 april 2019

Projekt Skeppsbron, Göteborgsförslaget om ett Sverigefinskt kultur- och informationscenter, riktlinjer för personalförmåner och utredning om ett stödcentrum för utsatta för hedersrelaterat våld, var några av de ärenden som kommunstyrelsen beslutade om på mötet. Här kan du läsa fler beslut.

Hur och när vi sopar rent efter vintern

Publicerad 5 mars 2019

Trafikkontoret beräknar att vintersäsongen varar mellan den 15 oktober till den 15 april. Här beskriver vi när vi sopar rent i staden.

Ta chansen att volontärarbeta i Europa i sommar

Publicerad 21 mars 2019

Är du mellan 18 och 29 år, bor i Göteborg och saknar sysselsättning? Vill du prova på något nytt och se nya delar av världen? Då har du möjlighet att jobba som volontär i Europa utan att det kostar dig något.

Kalendarium

Nu är det dags för ett härligt påsklov med både ledighet och möjligheter till olika aktiviteter.Här har vi samlat aktiviteter för dig som vill hitta på olika saker.
I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.
Språkcaféer och språkträffar finns till för dig som vill träna mer på din svenska eller ett annat språk tillsammans med andra. Det är bra tillfällen att träna på exempelvis svenska, engelska, tyska, italienska mm.
Besök våra mysiga sagostunder på biblioteken runt om i staden. Vi läser sagor och har kul med rim och ramsor. Det behövs ingen föranmälan till sagostunderna. Välkommen!

Övriga externa och interna kanaler

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

GreenhackGbg