Göteborgs Stad

Sommarjobb för dig i gymnasiet

Du som går i årskurs ett på gymnasiet, eller årskurs två på vissa program, kan söka sommarjobb i Göteborgs Stad. Ansökningsperioden är 1 – 28 februari.

Dags att söka semestervikariat

Vill du göra bra vardagar för göteborgarna i sommar och få uppskattning varje dag?

Så här ska Göteborg växa

Göteborg har inlett sitt största utvecklingssprång i modern historia. Staden ska växa med nära en tredjedel till 2035.

Flera ansökningar, anmälningar och liknande kan du utföra själv med hjälp av stadens digitala tjänster.

Logga in med e-legitimation såsom BankID för att komma åt dina pågående abonnemang eller ärenden inom en rad olika tjänster från Göteborgs Stad.

Aktuellt

Information med anledning av Coronaviruset covid-19

Publicerad 28 februari 2020

Göteborgs Stad följer aktivt händelseutvecklingen gällande coronaviruset covid-19. Här kan du se vart du ska vända dig om du har frågor.

Beslutat på kommunstyrelsen 26 februari 2020

Publicerad 26 februari 2020

Detaljplan för friidrottsanläggning vid Skra bro och finansiering av Slottsskogsobservatoriet var två av de ärenden som kommunstyrelsen beslutade om på mötet. Här kan du läsa fler beslut.

Delar av Åkeredsskolan flyttar tillfälligt till Kvibergsskolan

Publicerad 25 februari 2020

Elever och medarbetare på Åkeredsskolan i västra Göteborg behöver flytta från skolans lokaler. Nu är det bestämt att Åkeredsskolan 4-6 tillfälligt flyttar till den nybyggda Kvibergsskolan 4-9.

Student från Georgien gjorde succé på Önneredsskolan

Publicerad 25 februari 2020

Önneredsskolan vill öppna upp skolan mot världen. De har flera utbyten med andra skolor runt om i världen och i höstas tog de emot en student från Georgien som höll några lektioner för eleverna.

Kalendarium

I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.
Besök våra mysiga sagostunder på biblioteken runt om i staden. Vi läser sagor och har kul med rim och ramsor. Det behövs ingen föranmälan till sagostunderna. Välkommen!
Språkcaféer och språkträffar finns till för dig som vill träna mer på din svenska eller ett annat språk tillsammans med andra. Det är bra tillfällen att träna på exempelvis svenska, engelska, tyska, italienska mm.
Har du lust att delta i en bokcirkel? Vill du läsa en bok och sedan samtala om den med andra? Stadsbiblioteket och många av stadsdelsbiblioteken erbjuder bokcirklar av olika slag och på flera språk, lättläst och för alla åldrar. Ta reda på vilken bokcirkel som passar just dig!

Övriga externa och interna kanaler

Anslagstavla

Extern webbplats

Vårt Göteborg

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Stadsutveckling Göteborg

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

Göteborg 400 år 2021

Extern webbplats

Företagslotsen - Tillstånd och regler

Extern webbplats

GreenhackGbg