Göteborgs Stad


E-tjänster och självservice

Flera ansökningar, anmälningar och liknande kan du utföra själv med hjälp av stadens digitala tjänster.

Mina sidor

Logga in med e-legitimation såsom BankID för att komma åt dina pågående abonnemang eller ärenden.

Aktuellt

Vi behöver din hjälp!

20 januari 2022

Pandemin innebär att vi har ett ansträngt läge just nu i flera av våra verksamheter och vi behöver stärka upp med fler personer som kan jobba inom äldreomsorg, funktionsstöd, skola, förskola, städ eller måltid. Är du intresserad, kontakta bemanningsenheterna via länken i rubriken,

Ansträngt läge på Göteborgs grundskolor med anledning av Covid19

20 januari 2022

Sedan vårterminen började för drygt en vecka sedan är många elever och medarbetare hemma på grund av sjukdom. Andelen med konstaterad covid-19 har ökat, men framför allt beror frånvaron på att medarbetare är hemma när de har symptom.

Bemanningsläget ansträngt på äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen

14 januari 2022

Smittan fortsätter öka i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen, både bland omsorgstagare och bland medarbetare. Bemanningsläget är ansträngt på grund av hög sjukfrånvaro, vård av barn, nationella restriktionerna kring exempelvis hemkarantän och pågående smittspårningar. Förvaltningen arbetar aktivt med att hantera situationen bland annat genom att prioritera och omfördela resurser.

Beslutat på kommunstyrelsen 12 januari 2022

12 januari 2022

Reviderad inriktning för förmåner för Göteborgs Stads medarbetare, Göteborgs Stad undertecknar borgmästaravtal 2050 samt revidering av kommunstyrelsens reglemente med anledning av ny visselblåsarlagstiftning var tre av de ärenden som kommunstyrelsen beslutade om på mötet. Här kan du läsa fler beslut.

Kalendarium

I Göteborgs stads kalendarium hittar du aktiviteter i hela staden. Här hittar du allt som händer idag.
Här hittar du ett rikt urval av evenemang i Göteborg med omnejd. Låt dig inspireras av vad som händer just nu eller vad som är på gång längre fram!
Är du nybörjare i svenska och vill träna svenska samt lära känna nya vänner online? Då är du välkommen till våra språkcafé online.
Har du lust att delta i en bokcirkel? Vill du läsa en bok och sedan samtala om den med andra? Stadsbiblioteket och många av stadsdelsbiblioteken erbjuder bokcirklar av olika slag och på flera språk, lättläst och för alla åldrar. Ta reda på vilken bokcirkel som passar just dig!

Du hittar fler aktiviteter i Göteborgs Stads Kalendarium

Övriga externa och interna kanaler

Anslagstavla

Extern webbplats

Vårt Göteborg

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Stadsutveckling Göteborg

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

Göteborg 400 år 2021

Extern webbplats

Företagslotsen - Tillstånd och regler

Extern webbplats

GreenhackGbg