Boka din julresa med färdtjänst 10-20 december

Publicerad 21 oktober 2019

I år öppnar julbokningen 10 december och håller öppet till 20 december. Då kan du ringa och boka dina julresor på telefon 031-41 96 65. Bokningen har öppet vardagar kl 9-17.

Jul är högsäsong för färdtjänstresor. Särskilt på julafton vill många resa med oss och de flesta vill resa vid ungefär samma tid. För att vi ska kunna planera vill vi att du bokar din resa i god tid. I år har vi öppet för julresebokningar mellan den 10 och 20 december. Sista dagen för att boka en nyårsresa med färdtjänsten är 30 december, men var gärna ute i god tid med din bokning.

Boka på telefon 031- 41 96 65

Boka resorna på telefon 031-41 96 65. Bokningen har öppet på vardagar klockan 9-17.

Om du behöver trappklättring

Om du behöver trappklättring under din resa är det viktigt att du anmäler detta till oss innan den 2 december så vi hinner kontrollera att det är möjligt att trappklättra med dig i den specifika trappan.

Appen och internetbokningen är stängd för jul- och nyårsbokningar

Det går inte att boka jul- och nyårsresor via app eller internet. Julafton, nyårsafton och natten mellan nyårsafton och nyårsdagen är appen och internetbokningen stängd för bokning. Ring oss på 031-41 96 65 istället.

Tiden du får kan ändras

För att så många som möjligt ska kunna resa går vi igenom alla bokningar dagarna innan jul. När vi gör det kan det hända att vi blir tvungna att ändra tiden för just din resa för att ge fler möjlighet att åka. Om det händer kontaktar vi dig och meddelar dig den nya tiden.

Var redo när färdtjänsten kommer

Var färdig och resklar när färdtjänsten ska hämta dig. Eftersom risken för förseningar är större vid jul och nyår ber vi dig vänta 30 minuter innan du ringer vår trafikledning. Om det uppstår en försening, ring färdtjänstens trafikledning på 031-41 95 45, så tar vi reda på vad som har hänt och hjälper dig.

Mer information

Mer information om julresor hittar du på goteborg.se/julresor

    ${loading}