Sommarjobb att söka i Jubileumsparken

Jubileumsparken ska vara en plats präglad av mångfald och inkludering och vi söker därför unga personer från olika delar av Göteborg som är intresserade av att sommarjobba i parken.Foto: Älvstranden

Publicerad 5 februari 2019

Till och med den 20 februari finns möjlighet att söka sommarjobb i Jubileumsparken i Frihamnen, som badkoordinator, seglingskoordinator, parkvärd, seglingsledare och ledare för träningssimskolan.

Vi tror att du som söker jobb i Jubileumsparken är en person mellan 18 och 25 år som gillar att arbeta utomhus oavsett väder, som gillar att möta nya människor och är öppen och vänlig mot andra. Du ska vara ansvarstagande, vara bra på att samarbeta samt kunna följa de regler och rutiner som gäller för olika situationer.

Vi tror också att du som söker arbete i Jubileumsparken är driven och har ett socialt engagemang och vill bidra till utvecklingen av parken och till att göra den till en öppen och inkluderande plats.

För att söka samtliga tjänster ska du vara minst 18 år och du måste kunna delta på grundutbildning 28-29 april mellan kl. 09.00 och 17.00 båda dagarna. Introduktion och kontraktsskrivning sker 10 april kl. 17.30-19.30

Mer information om sommarjobb i Jubileumsparken hittar du på Göteborgs stads webbplats för stadsutveckling. Där finns också länkar till ansökan på Arbetsförmedlingens webbplats.

Jubileumsparken är en del av jubileumssatsningarna inför stadens 400-årsjubileum år 2021. Parken är och ska vara en ”allmötesplats” präglad av biologisk mångfald och närhet till vattnet. Den är i ständig utveckling och gör avtryck för framtiden. Den skapas i dialog och samverkan, som en del av Älvstaden.