Dags att nominera till miljö- och folkhälsopriset 2019

Publicerad 8 februari 2019

Vem tycker du inspirerar och engagerar andra för en mänskligare och tryggare stadsdel? Det kan vara en person, ett företag, en organisation eller en förening. Den du nominerar ska på något sätt ha bidragit till att förbättra miljön och folkhälsan för boende och verksamma i Västra Göteborg. Nominera före den 15 april.

Västra Göteborgs miljö- och folkhälsopris är en uppmuntran för värdefulla insatser inom området. Ungdomsagenterna, Passalen och Nattvandrarna är några av tidigare pristagare.

Vem kan nomineras?

Enskilda personer, grupper av personer, föreningar, organisationer och företag i Västra Göteborg. De som nomineras ska på något sätt ha bidragit till att förbättra miljön och folkhälsan i Västra Göteborg för boende och verksamma inom stadsdelen. Den eller de nominerade har inspirerat och engagerat andra för ett mänskligare och tryggare Västra Göteborg, och bidragit till att utveckla en hållbar stadsdel.

Så nominerar du

Nomineringen ska innehålla namn på både den nominerade och förslagsgivaren, kontaktuppgifter till båda samt en motivering. Nomineringen skickas senast den 15 april till Medborgarkontoret i Västra Göteborg e-post: medborgarkontoret@vastra.goteborg.se

Miljö- och folkhälsopriset utgör en summa av 5000 kronor att användas för att utveckla verksamheten samt ett diplom. Prisutdelningen sker den 12 maj på Tynneredsdagen.

Pressmeddelande >