Dags att fundera på julresa med riksfärdtjänst?

Publicerad 16 oktober 2018

Om du planerar att fira jul eller nyår utanför Göteborgs färdtjänstområde kan det vara aktuellt att ansöka om riksfärdtjänst. Inför jul är det extra viktigt att vara ute i god tid med din ansökan eftersom det är många som reser dagarna runt jul.

Ansök senast 20 november

Vi behöver ha din ansökan om riksfärdtjänst hos oss senast den 20 november för att vi ska hinna hantera din ansökan innan jul. Om du redan har ett tillstånd för riksfärdtjänst, kontrollera redan nu om ditt tillstånd fortfarande gäller eller om du behöver söka på nytt. Och tänk på att det är viktigt att boka tidigt.

Mer information och ansökningsblanketter hittar du på sidan om riksfärdtjänst. Du kan även ringa vår växel på telefon 031–41 95 90 om du vill ha blanketter hemskickade till dig.

Boka så snart som möjligt

Många vill resa kring jul, så tåg, flyg och bussar blir snabbt fullbokade. Försök vara ute med din bokning i god tid så vi kan hjälpa dig på ett så bra sätt som möjligt.

Boka din julresa med riksfärdtjänst senast den 8 december. Med julresa menar vi resor som utförs 22-26 december. Boka din nyårsresa med riksfärdtjänst senast den 10 december.

För att boka din resa med riksfärdtjänst ringer du 031-41 95 50, vardagar mellan 8.30–15.

Mer information om julresor

Mer information om julresor med färdtjänst hittar du på goteborg.se/julresor. Du kan också kontakta serviceresors kundservice på telefon 031-41 95 52 och ställa dina frågor.