Samlad information om coronaviruset

Senast uppdaterad: 14 september 2020 klockan 12:07 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Här hittar du information om hur Göteborgs Stads verksamheter påverkas.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Tynneredsdagen 2020 ställs in

Fotograf:

Publicerad 19 mars 2020

Tynneredsdagen den 9 maj 2020 ställs in på grund av regeringens beslut att stoppa alla evenemang med mer än 500 deltagare.

Det känns självklart väldigt tråkigt menvi måste följa det beslut som tagits och bidra till att tänka på allmänhetens bästa. Det är ett tag kvar till maj men eftersom det är stort arrangemang med många inblandade behöver vi ta det här beslutet redan nu.” säger Tina Rydnell, samordnare för Tynneredsdagen.

Tynneredsdagen arrangeras av stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg tillsammans med civilsamhälle och föreningar i området. Under dagen kommer runt 15 000 besökare för att delta i aktiviteter och underhållning för hela familjen. 

I år firar Tynneredsdagen 40-årsjubileum, därför känns det extra tråkigt att ställa in. Men vi sparar firandet till nästa år och får satsa lite extra då istället.” säger Tina Rydnell. 

Den 11 mars 2020 beslutade Regeringen att stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med mer än 500 personer. Syftet är att förhindra den smittspridning som kan ske när många personer samlas på en och samma plats. Beslutet gäller tillsvidare. 

Här finns den senaste informationen om covid-19 från Folkhälsomyndigheten samlad. 

${loading}