Träna gratis med instruktör i stadens utegym

Publicerad 30 augusti 2022

I höst finns det instruktörer på plats i några av Göteborgs utegym. Träna helt gratis tillsammans med andra och få hjälp av en instruktör. Du har 54 chanser på dig.

Är du sugen på att träna i utegym? Från och 5 september till 3 november finns det massor av chanser att delta i träningspass på fyra av stadens utegym.

Träning för alla
Passen inleds med 30 minuters cirkelträning med utegymmets utrustning. Efter det kan deltagarna ställa frågor och få hjälp och tips av instruktören. Höstens pass hålls förutom på Dalens och Skatås utegym också på Blidväder samt Länsmansgårdens aktivitetsyta.
Tillfällena är gratis, till för alla och ingen föranmälan krävs. Det spelar ingen roll om du har tränings vana eller inte – du kan anpassa övningarna under passet efter din egen vana och förmåga

- Det som är så bra med utegymmen är att de är gratis att använda, öppna för alla och håller öppet året runt, dygnet runt. Man behöver inte anmäla sig utan det är bara att dyka upp. Genom att komma hit någon av tiderna i höst och ta hjälp av en instruktör blir det lättare att träna på egen hand sen, säger Sam Brinkenbro, samordnare gym på idrott- och föreningsförvaltningen.

goteborg.se/aktiveradig kan du se alla träningstillfällen.