Till innehåll

Nämndmöte 24 september

Publicerad 17 september 2019

Tisdagen den 24 september är det dags för stadsdelsnämnden att ha möte. Som vanligt är du välkommen att sitt med på mötet och höra på diskussionerna. Om du vill säga eller fråga dina politiker något så har du möjlighet under det öppna förmötet som hålls precis innan nämndmötet, kl. 15.

Ur dagordningen:

Kommunstyrelsen har tagit fram ett förslag till en plan för att arbeta mot rasism under 2020-2023. Östra Göteborg har tillsammans med andra stadsdelsnämnder blivit ombedda att tycka till om förslaget. Nämnden ska nu besluta om de ställer sig bakom planen eller inte och om de vill skicka med några synpunkter på hur den skulle kunna bli ännu bättre.

I april gav nämnden anställda i Östra Göteborg att ta reda på om de ungdomar som bor i stadsdelen påverkades av att de inte fick resa gratis med Västtrafik under sommaren. Stadens unga har under några år fått ett sommarlovskort, men Kommunfullmäktige beslutade att de inte skulle få det i år. Under mötet får nämnden svar på sina frågor om hur Östra Göteborgs ungdomar klarade sig utan att få resa gratis med buss och spårvagn på sommarlovet.

Kortedala Forum, Kortedala torg kl 15, tisdag 24 september

Läs dagordningen och de handlingar som hör till mötet i länken.

    ${loading}