RSS på goteborg.se

RSS gör att du kan prenumerera på aktuelltartiklar på goteborg.se. Det fungerar så att i stället för att spara adresserna och besöka dem för att se om det har hänt något nytt levererar RSS denna information till dig samlad på samma ställe.

När du prenumererar på ett RSS-flöde (feed) hämtas nytt innehåll automatiskt från webbplatsen, så att flödet alltid är aktuellt. Genom att prenumerera på RSS-flöden kan du på ett smidigt sätt få information om nyheter och uppdateringar som görs på webbplatsen utan att besöka den.

Prenumerera på RSS-flöden

För att kunna prenumerera på ett RSS-flöde krävs en RSS-läsare, ett program eller en nätbaserad tjänst där prenumerationerna läggs in. Vissa webbläsare har en inbyggd RSS-läsare, där du kan spara dina prenumerationer och komma åt dem när du vill läsa dina feeds.

Principen för att kunna prenumerera på RSS-flöden är samma oavsett vilken RSS-läsare du väljer: det handlar om att hitta webbsidor som visar RSS-ikonen och välja att prenumerera på dem. Det gör du genom att klicka på knappen prenumerera eller genom att kopiera RSS-webbadressen och spara den i din RSS-läsare.

RSS-flöden på goteborg.se

På goteborg.se kan du prenumerera på Aktuellt.