Medborgarkontor

På medborgarkontoren får du hjälp att hitta rätt bland verksamheterna i Göteborgs Stad eller veta vilken myndighet du kan vända dig till i ett ärende.

Du kan besöka oss på medborgarkontoren för att få information om olika verksamheter i Göteborgs Stad. Till exempel om förskola, skola och äldreomsorg. Vi svarar även på föreningsfrågor, konsumentfrågor eller boendefrågor. Du kan också läsa handlingar och protokoll eller lämna synpunkter och klagomål på stadens verksamheter.

Medborgarkontoret Biskopsgården

Till Medborgarkontoret är du välkommen med dina frågor om kommunens verksamheter och annat som handlar om samhället. Du kanske undrar hur du söker förskoleplats åt ditt barn eller vilka aktiviteter som finns i stadsdelen? Vi ger dig också vägledning i samhället – om du inte vet vart du ska vända dig, hjälper vid dig att hitta rätt. Välkommen!

Telefon
031-366 67 90
Telefontider
Mån-fre: 10-12 och 13-15
Besöksadress
Höstvädersgatan 3
Öppettider
Obs! Fredag den 3 december stänger vi kl. 12 på grund av konferens.
Vi har öppet för drop-in på onsdagar och fredagar kl. 13-15. Under våra övriga öppettider har vi öppet för tidsbokade besök. Du är välkommen att höra av dig till oss via telefon för att boka en tid eller för att få hjälp med dina frågor.
Postadress
Box 480 63
418 22 Göteborg