Medborgarkontor

På medborgarkontoren får du hjälp att hitta rätt bland verksamheterna i Göteborgs Stad eller veta vilken myndighet du kan vända dig till i ett ärende.

Du kan besöka oss på medborgarkontoren för att få information om olika verksamheter i Göteborgs Stad. Till exempel om förskola, skola och äldreomsorg. Vi svarar även på föreningsfrågor, konsumentfrågor eller boendefrågor. Du kan också läsa handlingar och protokoll eller lämna synpunkter och klagomål på stadens verksamheter.

Medborgarkontoret Bergsjön

Foto: Helio Ruiz

På Medborgarkontoret kan du få hjälp med dina kontakter med myndigheter och andra samhällsinstanser. Du kan också få hjälp med att fylla i blanketter till förskola och socialtjänst. Medborgarkontoret finns i samma lokal som Bergsjöns bibliotek.

Telefon
031-365 41 00
Telefontider
Mån-fre kl.11-13 och 13.30-15
Besöksadress
Rymdtorget 8
Öppettider
Just nu har vi öppet för drop in-besök måndag-torsdag kl 11-12 och 13-15. Vi har öppet på ett smittsäkert sätt utifrån Folkhälsomyndighetens allmänna råd och rekommendationer. 
  
På fredagar har vi stängt för drop-in, men du är välkommen att kontakta oss via telefon för att få hjälp med dina frågor.
Fysisk tillgänglighet
Tillgänglighetsinformation