Medborgarkontor

På medborgarkontoren får du hjälp att hitta rätt bland verksamheterna i Göteborgs Stad eller veta vilken myndighet du kan vända dig till i ett ärende.

Du kan besöka oss på medborgarkontoren för att få information om olika verksamheter i Göteborgs Stad. Till exempel om förskola, skola och äldreomsorg. Vi svarar även på föreningsfrågor, konsumentfrågor eller boendefrågor. Du kan också läsa handlingar och protokoll eller lämna synpunkter och klagomål på stadens verksamheter.

Filtrera

Hittade 7 st
Visa som:
 • Informations- och medborgarkontor på flera språk

  Kommunal, Majorna-Linné
  Inriktning: Informationskontor på flera språk
  På informationskontoret kan du få hjälp med praktiska frågor på ditt eget språk. Du som är ny i Sverige kan få hjälp med information och rådgivning på arabiska, dari, engelska, persiska, somaliska, svenska och tigrinja på informationskontoret. Vi är ...

  Öppettider

  Besökstider/ Öppettider Informationskontoret från 18 oktober:

  Måndag:10-12, 13-16
  Tisdag: 10-12, 13-16
  Onsdag: 13-16
  Torsdag: 13-16
  Fredag: 10-12

  Integrationscentrum återgår till att ge undervisning på plats efter att restriktioner lyfts

  Den 29 september togs de flesta corona-restriktioner bort. Det betyder inte att corona är borta.
  Vi fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har anpassat undervisningen och våra andra insatser för att kunna genomföras fysiskt på plats från oktober.

  Det är fortsatt av största vikt att vi alla tar vårt ansvar för att minska risken för smittspridning av covid-19. Kom ihåg att följande gäller när du är hos oss på Integrationscentrum:
  - Undvik trängsel och håll avstånd när det är möjligt
  - Tvätta händerna noga och ofta och använd handsprit där vi ställt fram det
  - Stanna hemma vid (förkylnings-)symtom eller känner dig sjuk och testa dig
  - Följ rekommendationerna som gäller efter resor utomlands.

  Har du frågor om detta? Kontakta din kursledare eller vårt kansli, telefon 031-367 91 50.
 • Medborgarkontoret Angered

  Kommunal, Angered
  På medborgarkontoret Angered får du personlig service och snabba svar om olika vardagsfrågor. Du kan lämna blanketter till förskola, skola och socialtjänst, faxa och kopiera eller surfa på Internet. Du kan lämna synpunkter på kommunens service och lä...

  Öppettider

  Just nu har vi öppet för drop in-besök måndag-fredag kl. 13-15. Vi har öppet på ett smittsäkert sätt utifrån Folkhälsomyndighetens allmänna råd och rekommendationer.

  Måndag-fredag kl. 10-12 har vi öppet för tidsbokade besök. Du är välkommen att höra av dig till oss via telefon för att boka en tid eller för att få hjälp med dina frågor.
 • Medborgarkontoret Backa

  Kommunal, Norra Hisingen
  På Medborgarkontoret Backa får du samhällsinformation och svar på dina frågor, främst rörande Göteborgs Stads verksamheter. Du kanske undrar hur du ska fylla i en blankett eller hur du söker förskoleplats åt ditt barn? Då är du välkommen till oss.

  Öppettider

  Öppet för drop-in:
  Måndagar kl. 10-12 och 13-15 på Selma Lagerlöfs Center.
  Tisdagar och torsdagar kl. 10-12 och 13-15 i Backa Röd, ”Hjalmarstugan” på Blendas gata 47-49.

  Under våra övriga öppettider kan du ringa och boka in ett besök.
 • Medborgarkontoret Bergsjön

  Kommunal, Östra Göteborg
  På Medborgarkontoret kan du få hjälp med dina kontakter med myndigheter och andra samhällsinstanser. Du kan också få hjälp med att fylla i blanketter till förskola och socialtjänst. Medborgarkontoret finns i samma lokal som Bergsjöns bibliotek.

  Öppettider

  Vi har öppet för drop in-besök måndag-onsdag kl. 10-12 och 13-15. Vi har öppet på ett smittsäkert sätt utifrån Folkhälsomyndighetens allmänna råd och rekommendationer.

  På torsdagar och fredagar har vi stängt, men du är välkommen att ringa Göteborgs stads kontaktcenter eller medborgarkontoret Angered för att få hjälp med dina frågor.

  Göteborgs Stads kontaktcenter: 031-365 00 00
  Medborgarkontoret Angered: 031-365 17 20
 • Medborgarkontoret Biskopsgården

  Kommunal, Västra Hisingen
  Till Medborgarkontoret är du välkommen med dina frågor om kommunens verksamheter och annat som handlar om samhället. Du kanske undrar hur du söker förskoleplats åt ditt barn eller vilka aktiviteter som finns i stadsdelen? Vi ger dig också vägledning ...

  Öppettider

  Vi har öppet för drop-in på onsdagar och fredagar kl. 13-15. Under våra övriga öppettider har vi öppet för tidsbokade besök. Du är välkommen att höra av dig till oss via telefon för att boka en tid eller för att få hjälp med dina frågor.
 • Romano center i Väst

  Kommunal, Centrum
  Romano Center i Väst erbjuder service till dig som har romsk bakgrund. Här får du råd och stöd i frågor som rör din vardag eller Göteborgs Stads verksamheter. Hit kan du tryggt vända dig för att få kunskap om dina rättigheter och möjligheter och hur ...

  Öppettider

  Just nu tar vi endast emot tidsbokade besök. Kontakta oss via telefon eller e-post för att få hjälp.
 • Teckenspråksforum

  Kommunal
  Inriktning: Information på teckenspråk
  Teckenspråksforum är ett medborgarkontor på teckenspråk. Vi ger dig som är teckenspråkig samhällsinformation på teckenspråk och hjälper dig i kontakten med myndigheter och företag. Verksamheten vänder sig även till dig som önskar information eller ko...

  Öppettider

  Just nu tar vi endast emot bokade besök. Välkommen att kontakta oss för att boka tid.