Medborgarkontor

På medborgarkontoren får du hjälp att hitta rätt bland verksamheterna i Göteborgs Stad eller veta vilken myndighet du kan vända dig till i ett ärende.

Du kan besöka oss på medborgarkontoren för att få information om olika verksamheter i Göteborgs Stad. Till exempel om förskola, skola och äldreomsorg. Vi svarar även på föreningsfrågor, konsumentfrågor eller boendefrågor. Du kan också läsa handlingar och protokoll eller lämna synpunkter och klagomål på stadens verksamheter.

Filtrera

Hittade 7 st
Visa som:
 • Informations- och medborgarkontor på flera språk

  Kommunal, Majorna-Linné
  Inriktning: Informationskontor på flera språk
  På informationskontoret kan du få hjälp med praktiska frågor på ditt eget språk. Du som är ny i Sverige kan få hjälp med information och rådgivning på arabiska, dari, engelska, persiska, somaliska, svenska och tigrinja på informationskontoret. Vi är ...

  Öppettider

  SEMESTERSTÄNGT: 12 juli -1 augusti (v 28-30)

  OBS! SO och andra kurser och aktiviteter på Integrationscentrum ges tills vidare på distans på grund av Covid-19. Läs mer på vår webb.

  Av samma skäl har Informationskontoret mottagning per telefon: 031-367 91 00. Ring eller mejla dina frågor för hjällp/ service på följande tider:
  Mån-tis 9-12 och 13-16
  Ons-tors 13-16
  Fre 9-12
 • Medborgarkontoret Angered

  Kommunal, Angered
  På medborgarkontoret Angered får du personlig service och snabba svar om olika vardagsfrågor. Du kan lämna blanketter till förskola, skola och socialtjänst, faxa och kopiera eller surfa på Internet. Du kan lämna synpunkter på kommunens service och lä...

  Öppettider

  Just nu har vi öppet för drop in-besök måndag-fredag kl 13-15. Vi har öppet på ett smittsäkert sätt utifrån Folkhälsomyndighetens allmänna råd och rekommendationer.

  Måndag-fredag kl 10-12 har vi öppet för tidsbokade besök. Du är välkommen att höra av dig till oss via telefon för att boka en tid eller för att få hjälp med dina frågor.
 • Medborgarkontoret Backa

  Kommunal, Norra Hisingen
  Medborgarkontoret Backa är en plats för samtal om allt mellan himmel och jord. Här får du information och svar på frågor om kommunens verksamheter. Vi hjälper dig också med vägledning i samhället. Om du inte vet vart du ska vända dig, hjälper vid dig...

  Öppettider

  Medborgarkontoret Backa har sommarstängt från 5 juli till 6 augusti. Medborgarkontoret i Biskopsgården och Angered har öppet hela sommaren om du behöver hjälp med dina frågor.
 • Medborgarkontoret Bergsjön

  Kommunal, Östra Göteborg
  På Medborgarkontoret kan du få hjälp med dina kontakter med myndigheter och andra samhällsinstanser. Du kan också få hjälp med att fylla i blanketter till förskola och socialtjänst. Medborgarkontoret finns i samma lokal som Bergsjöns bibliotek.

  Öppettider

  Medborgarkontoret Bergsjön har sommarstängt från 5 juli till 6 augusti. Medborgarkontoret i Biskopsgården och Angered har öppet hela sommaren om du behöver hjälp med dina frågor.
 • Medborgarkontoret Biskopsgården

  Kommunal, Västra Hisingen
  Till Medborgarkontoret är du välkommen med dina frågor om kommunens verksamheter och annat som handlar om samhället. Du kanske undrar hur du söker förskoleplats åt ditt barn eller vilka aktiviteter som finns i stadsdelen? Vi ger dig också vägledning ...

  Öppettider

  Just nu har vi öppet för drop-in på onsdagar kl 14-16. Vi har öppet på ett smittsäkert sätt utifrån Folkhälsomyndighetens allmänna råd och rekommendationer.

  Vi har fortsatt öppet för tidsbokade besök under våra övriga öppettider. Du är välkommen att höra av dig till oss via telefon för att boka en tid eller för att få hjälp med dina frågor.
 • Romano center i Väst

  Kommunal, Centrum
  Romano Center i Väst erbjuder service till dig som har romsk bakgrund. Här får du råd och stöd i frågor som rör din vardag eller Göteborgs Stads verksamheter. Hit kan du tryggt vända dig för att få kunskap om dina rättigheter och möjligheter och hur ...

  Öppettider

  Vi håller sommarstängt 12–30 juli.
 • Teckenspråksforum

  Kommunal
  Inriktning: Information på teckenspråk
  Teckenspråksforum är ett medborgarkontor på teckenspråk. Vi ger dig som är teckenspråkig samhällsinformation på teckenspråk och hjälper dig i kontakten med myndigheter och företag. Verksamheten vänder sig även till dig som önskar information eller ko...

  Öppettider

  För att minska risken för smittspridning har vi just nu inga besökstider. Du är välkommen att kontakta oss för rådgivning via telefon och videosamtal.